Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Dan Petrescu a mai pierdut un jucător! Şi-a făcut bagajele şi a semnat cu o echipă din Grecia

ULTIMA ORĂ | Dan Petrescu a mai pierdut un jucător! Şi-a făcut bagajele şi a semnat cu o echipă din Grecia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj l-a cedat pe Giannis Kontoes la formaţia elenă, Panionios Atena.

Experimentatul apărător grec, Giannis Kontoes (24 de ani) a părăsit-o pe CFR Cluj şi a semnat cu formaţia greacă, Panionios Atena.

Kontoes a fost adus ce CFR Cluj în 2019 după două sezoane la Apollon Smyrnis în Cipru.

A fost împrumutat stagiunea trecută la Academica Clinceni, acolo unde a evoluat destul de constant. Apărătorul grec a mai jucat pentru AEK Atena, Athinaikos, Fostiras, Asteras şi Atromitos, iar între 2007 şi 2011 a mai jucat pentru Panionios.

Fosta vicecampioană a Greciei a jucat în 2017-2018 în UEFA Europa Laegue, iar în istoria sa a fost antrenată de Emerich Jenei timp de câteva luni, dar şi de Dumitru Dumitriu, timp de un an de zile.

Formaţia este patronată de Ioannis Raftopoulos şi antrenată de fostul său jucător, Leonidas Vokolos, fost selecţioner U17 şi U19 al Greciei. 

CFR i-a transferat pe Latovlevici şi Carnat

Campioana României, CFR Cluj i-a transferat pe Iasmin Latovlevici şi pe Nicolae Carnat, în chiar ultima zi de mercato.

După ce Dan Petrescu a solicitat ”două-trei transferuri până duminică”, oficialii CFR-ului au reuşit să achiziţioneze deja doi dintre jucătorii vizaţi de tehnician. CFR l-a convins pe Iasmin Latovlevici, fost campion al României cu FCSB.  

Tot la CFR Cluj va ajunge şi tânărul Nicolae Carnat de la CFR Cluj. Fostul jucător de la Wolverhampton a marcat de 8 ori pentru Sepsi Sf. Gheorghe şi va ajunge acum sub comanda lui Dan Petrescu.

Între 2014 şi 2018, Carnat a evoluat pentru formaţia britanică Wolverhampton, acolo unde s-a format ca jucător, după cei patru ani petrecuţi la Academia Hagi. Internaţional de tineret, Carnat îl va ajuta pe Petrescu să respecte şi regula U21. În 2017, Nicolae Carnat a evoluat şi pentru Esbjerg.

Afla mai multe despre: dan petrescugiannis kontoes 

viewscnt
Articole similare