Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima oră! Dan Petrescu a vorbit cu înlocuitorul lui Copilu la CFR Cluj. Lovitura campioanei: "Confirm"

Ultima oră! Dan Petrescu a vorbit cu înlocuitorul lui Copilu la CFR Cluj. Lovitura campioanei: "Confirm"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj continuă schimbările atât la nivelul lotului, al băncii tehnice, cât şi la nivelul conducerii. Campioana României caută un nou preşedinte, iar şeful Agenţiei Naţionale Anti-Doping, Cristi Balaj, a confirmat că a fost ofertat pentru postul din conducere. Răspunsul va fi oferit în zilele următoare.

Cristi Balaj, conducătorul ales de CFR Cluj pentru a-l înlocui pe Marian Copilu

Nelu Varga l-a demis pe Marian Copilu, omul care a fost privit drept artizanul proiectului care a adus performanţele din ultimii ani la CFR Cluj. După ce au fost refuzaţi de Dani Coman, care a rămas la Hermannstadt, clujenii l-au pus în capul listei pe fostul arbitru Cristi Balaj pentru postul de preşedinte.

Pentru Telekom Sport, preşedintele ANAD a confirmat tratativele şi a anunţat că decizia o va anunţa săptămâna următoare: "Au existat discuţii, confirm. Au fost destul de serioase. În acest moment sunt preşedintele ANAD, avem o lege de promovat, lucrăm în acest moment la procesul de avizare şi urmează ca săptămâna viitoare să dezvolt acest subiect, după ce termin acest proiect. Rămâne de văzut. Nu am dat un răspuns. E onorant, din punctul meu de vedere, vorbim despre un club important, cu cele mai mari rezultate din fotbalul românesc. 

Am nişte principii peste care nu voi trece, legate despre fotbal peste care nu voi trece. Rezultatele vin cu proiecte serioase şi sănătoase. Eu voi rămâne acelaşi indiferent că sunt în fotbal sau nu, că sunt la ANAD sau la emisiunile de la postul Telekom Sport", a declarat fostul arbitru. 

Dan Petrescu a vorbit cu Cristi Balaj

Se pare că şi Dan Petrescu este de acord cu această mutare: "Am vorbit cu oamenii care sunt factori de decizie. Am vorbit şi cu Dan Petrescu. 

(n.r. - întrebat ce l-ar atrage dacă ar accepta oferta CFR-ului) M-aş întoarce acolo unde am copilărit, unde mi-am petrecut tinereţea. Fotbalul rămâne viaţa mea, îmi plac toate sporturile. Chiar dacă voi ajunge la un club, voi fi suporterul cluburilor care joacă în Europa. M-aş bucura să lucrez la un club care are o clasă de olimpici. 

Oamenii care sunt acum nu au nicio legătură cu cei care au fost înainte (n.r. - cu Paszkany şi Mureşan) şi e o ofertă bună şi din punct de vedere financiar. Nu mă hazardez să dau procente din această mutare. Rămâne de văzut. Săptămâna viitoare va fi hotărâtoare. Nu am dat răspunsul. Sunt anumite aspecte importante de discutat. E un club important, un oraş minunat", a adăugat Balaj, ultima ţintă a celor de la CFR Cluj, pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: dan petrescucristi balajpresedinte cfr clujmarian copilu cfr clujmarian copilucfr cluj 

viewscnt
Articole similare