Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Dan Petrescu e şi pe lista celor de la Wisla Cracovia. Anunţul polonezilor

ULTIMA ORĂ Dan Petrescu e şi pe lista celor de la Wisla Cracovia. Anunţul polonezilorgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Potrivit presei din Polonia, Dan Petrescu, proaspăt plecat de la CFR Cluj, s-ar afla şi pe lista celor de la Wisla Cracovia.

Dan Petrescu a plecat oficial de la CFR Cluj, iar omul care a făcut gruparea din Gruia, campioana României, are de unde alege. Dincolo de vehiculatul interes al campioanei Scoţiei, Celtic Glasgow, Petrescu ar mai fi dorit, printre altele, şi de fosta sa echipă din Polonia, Wisla Cracovia.

Presa din Polonia scrie despre interesul Wislei pentru tehnicianul român, iar agenţia de pariuri lvbet chiar l-a inclus pe Petrescu pe lista posibililor antrenori ai Wislei, alături de Thomas Doll, Jan Urban sau Adam Nawalka.

Totuşi, Petrescu are o cotă foarte mare, ţinând cont că probabil nu va alege să revină în campionatul Poloniei. Favoriţi să preia Wisla Cracovia în acest moment sunt Peter Hyballa, Maciej Skorza şi germanul Thomas Doll.

Dan Petrescu a antrenat Wisla Cracovia în stagiunea 2005 - 2006. El a terminat sezonul pe locul doi în clasament şi a plecat cu scandal din Polonia, acuzându-şi jucătorii că nu se antrenează aşa cum le cere el. A venit apoi în Liga 1 şi a cucerit titlul cu Unirea Urziceni.

Afla mai multe despre: dan petrescuwisla cracovia 

viewscnt
Articole similare