Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Dan Petrescu le dă speranţe fanilor Universităţii Craiova. Cum a răspuns când a fost întrebat despre oferta din Liga 1

ULTIMA ORĂ | Dan Petrescu le dă speranţe fanilor Universităţii Craiova. Cum a răspuns când a fost întrebat despre oferta din Liga 1

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a plecat din România, cu destinaţia Dubai, acolo unde se află familia lui. Fostul antrenor al lui CFR Cluj a fost întrebat despre ofertele pe care le are şi nu exclude varianta în care să antreneze în continuare în Liga 1.

Dan Petrescu este unul dintre antrenorii români care se bucură de o cotă foarte bună. Plecat de la CFR Cluj, fostul fundaş al lui Chelsea are mai multe propuneri, dar spune că va lua o decizie după Revelion. Până atunci, a plecat în Dubai, din dorinţa de a petrece mai mult timp alături de familie. Petrescu spune că n-ar exclude o ofertă din România, în contextul în care au apărut informaţii că se află în negocieri cu Universitatea Craiova.

Dan Petrescu recunoaşte că a primit oferte, dar spune că vrea o pauză

În ultima perioadă au apărut informaţii că Dan Petrescu ar fi dorit de echipe precum Nantes, Boavista Porto sau de la Al Ain. Antrenorul în vârstă de 52 de ani spune că n-a primit atât de multe oferte, dar a fost sunat de foarte mulţi impresari. Dar spune că acum îşi doreşte o pauză în care să se dedice familiei:

”(S-a zis că aveţi multe oferte din Franţa, Portugalia, Emirate, acum şi din România) Dacă erau oferte multe, poate eram acolo. Au sunat foarte mulţi impresari, dar, deocamdată, doar dsiscuţii. Ăsta a fost motivul principal pentru care nu mai sunt la CFR, că am nevoie de o pauză, cred că şi clubul are nevoie de altceva şi jucătorii”, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu, despre oferta de la Universitatea Craiova: ”Eu am zis mereu că România este o opţiune pentru mine”

ProSport.ro a scris că Dan Petrescu se află în negocieri avansate cu Universitatea Craiova, care îşi caută antrenor după ce Cristiano Bergodi a plecat. Dan Petrescu le oferă o mică speranţă fanilor Universităţii Craiova şi susţine că n-ar refuza o ofertă din România, dacă ea este foarte bună din toate punctele de vedere:

”Mă interesează să fie o ofertă bună şi să fie o echipă cu ambiţii. Acum, ca antrenor, nu poţi aştepta echipa pe care o vrei tu să vină în 2-3 zile. E clar că trebuie să aştepţi, uneori poate chiar şi un an sau chiar doi. Eu am zis mereu că România e o opţiune pentru mine, e ţara mea, m-am simţit excelent în ultimii trei ani, poate şi pentru că am câştigat”, a mai spus Dan Petrescu.

 

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare