Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Dănuţ Lupu are coronavirus şi se află într-o stare foarte gravă. Este internat la terapie intensivă

ULTIMA ORĂ | Dănuţ Lupu are coronavirus şi se află într-o stare foarte gravă. Este internat la terapie intensivă

Special

Comentarii

Dănuţ Lupu s-a infectat cu noul coronavirus şi se află internat la Spitalul Colentina. Fostul mare mijlocaş român se află într-o stare gravă şi a fost trimis la terapie intensivă.

Dănuţ Lupu are grave probleme de sănătate după ce s-a infectat cu noul coronavirus. La începutul acestei săptămâni, fostul internaţional român a fost internat la Spitalul Colentina şi a fost ulterior trecut la secţia de terapie intensivă, după ce starea s-a agravat foarte mult.

Dănuţ Lupu a luat coronavirus şi se află la terapie intensivă

În vârstă de 53 de ani, Dănuţ Lupu a început să se simtă rău la finalul săptămânii trecute. Fostul mare mijlocaş român a avut simptome specifice infectării cu virusul COVID-19 şi testul a confirmat că s-a infectat. Starea i s-a agravat şi, la începutul acestei săptămâni, a fost internat la Spitalul Colentina. Ulterior, Dănuţ Lupu a fost mutat în secţia de terapie intensivă şi în prezent se află într-o stare foarte gravă.

Dănuţ Lupu a avut şi în trecut grave probleme de sănătate: ”Dumnezeu mi-a dat o a doua şansă”

În 2016, Dănuţ Lupu a fost internat cu grave probleme de sănătate, tot cu afecţiuni respiratorii. Fostul fotbalist al lui Dinamo a fost diagnosticat atunci cu pneumonie şi insuficienţă respiratorie şi medicii erau rezervaţi. Prezent în urmă cu două săptămâni în studioul Look Sport, Dănuţ Lupu a povestit emoţionat despre acel moment şi a spus că a fost la un pas de moarte.

”Acum câţiva ani, am avut o problemă foarte gravă. A fost un moment în care plămânii mei funcţionau la 8% din capacitate. Poate datorită sportului mi-a rezistat inima pentru că, în acel moment, au fost pacienţi care respirau cu 40% din plămâni şi nu au rezistat. Poate Dumnezeu mi-a dat o a doua şansă. Vorba fiului meu, mai am câteva vieţi, ca pisica.

Perioada din 2016 a fost cea mai gravă. Să stai în pat câteva săptămâni, nu e OK. În primele 10 zile nu am ştiut nimic! M-am trezit cu o cască pe cap. Am beneficiat de şansa dată de Dumnezeu.  Când m-am dezlegat de aparate, am reînvăţat să merg! Uitasem să merg, am avut nevoie de două zile. A fost şi problema cu fumatul. Acum nu mai fumez. Din februarie 2016, de când m-am externat, nu am mai fumat. Am mai încercat să mă las, dar nu am putut. Nu am reuşit mai mult de şase luni", a povestit Dănuţ Lupu.

Afla mai multe despre: danut lupu 

viewscnt
Articole similare