Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Dat dispărut de la FCSB, Lukasz Gikiewicz şi-a găsit echipă şi se va bate la retrogradare! Cu cine a semnat atacantul polonez

ULTIMA ORĂ | Dat dispărut de la FCSB, Lukasz Gikiewicz şi-a găsit echipă şi se va bate la retrogradare! Cu cine a semnat atacantul polonez

FCSB

Comentarii

Lukasz Gikiewicz, fotbalistul plecat cu scandal de la FCSB şi dat dispărut de conducerea roş-albaştrilor, şi-a găsit altă echipă, după o experienţă mai puţin plăcută în România. Vârful de atac polonez se întoarce în ţara natala şi e foarte aproape să semneze cu LKS Lodz, conform unui anunţ făcut de presa din Polonia. LKS Lodz este pe ultimul loc în clasamentul din Polonia.

FCSB s-a convins de calitatea lui Gikiewicz după doar câteva meciuri şi l-a trecut pe lista neagră, doar că atacantul a fost dat dispărut de către club, care s-a trezit şi cu plângere la forurile înalte ale fotbalului. Becali a vrut să scape de Gikiewicz, iar acum polonezul e aproape să semneze cu o altă echipă. Atacantul s-a înţeles cu ultima clasată din campionatul Poloniei, LKS Lodz, anunţă publicaţia Wyborcza.pl.

Gikiewicz a mai jucat la LKS Lodz acum zece ani. Lukasz Gikiewicz a venit la FCSB la sfârşitul lunii iulie. O lună mai târziu, deja se afla în capul listei negre a lui Becali. „Atacantul a venit deja, semnează contractul. Păi e pe acolo, a venit azi noapte la ora 2. E polonez, a semnat pe 6 luni. Nu ştiu cine e şi cum îl cheamă. Mi l-a recomandat cineva şi merg pe mâna lui. Omul nu vrea bani, vrea numai dacă confirmă”, a declarat finanţatorul de la FCSB atunci.

Vârful de atac a jucat doar 206 minute în patru meciuri la FCSB, timp în care a livrat două pase de gol.

Motor Lubawa, Drweca NML, Olimpia Elblag, Wigry Suwalki, Unia Janioko, Polonia Bytom, Slask Wroclaw, Omonia Nicosia, Tobol Kostanay, AEL Limassol, Levski Sofia, Al Wahda, Ratchaburi, BEC tTero Sasana, Al Faisaly, Al Batin şi Hajer sunt echipele pe la care a mai trecut Gikiewicz înainte de a semna cu FCSB.

Afla mai multe despre: lukasz gikiewiczfcsblsk lodzpolonia 

viewscnt
Articole similare