Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ De ce Astra nu a pierdut la ”masa verde” partida contra Craiovei? Răzvan Burleanu a explicat totul într-o conferinţă de presă

ULTIMA ORĂ De ce Astra nu a pierdut la ”masa verde” partida contra Craiovei? Răzvan Burleanu a explicat totul într-o conferinţă de presă

Superliga

Comentarii

Răzvan Burleanu a explicat de ce nu a pierdut Astra Giurgiu la ”masa verde” partida contra Craiovei.

Într-o conferinţă de presă susţinută luni, în urma Comitetului Executiv al Federaţiei Românie de Fotbal, preşedintele Răzvan Burleanu a explicat de ce nu a pierdut Astra cu 0-3 la ”masa verde” partida pe care ar fi trebuit să o dispute contra Universităţii Craiova:

”Prima variantă a făcut referire la omologarea rezultatelor şi trimiterea către Comisia de Disciplină. Mă refer la meciul pierdut, mai ales că meciul Astra - Craiova nu fusese reprogramat, meciul a fost amânat de 2 ori. Ne-am fi aşteptat să fie probleme la Comisia de Disciplină, pentru că ambele au avut meciul amânat de câte două ori” a explicat mai marele FRF.

El a mai explicat şi de ce UEFA a dat peste cap planurile legate de scenariul final al campionatului, implicit al partidei dintre Astra şi Craiova: ”Au fost cinci scenarii care s-au dezbătut. Şi ieri, şi azi au fost discuţii cu UEFA. Cel mai bun scenariu care ar fi schimbat totul azi ar fi fost meciul Astra - U Craiova să se dispute pe 5 sau august, UEFA nu ne-a permis, nu am primit derogarea, astfel că planurile ne-au fost date peste cap şi am discutat aceste 5 scenarii” a mai declarat Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

Afla mai multe despre: răzvan burleanu 

viewscnt
Articole similare