Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Decizie surprinzătoare luată de Nasser Al-Khelaifi, după ce PSG s-a făcut din nou de râs în UCL

ULTIMA ORĂ | Decizie surprinzătoare luată de Nasser Al-Khelaifi, după ce PSG s-a făcut din nou de râs în UCL
Comentarii

Paris Saint-Germain a părăsit, miercuri seară, Liga Campionilor, fiind eliminată în optimile competiţiei, la fel ca în precedentele două ediţii.

Chiar şi aşa, preşedintele formaţiei pariziene, Nasser Al-Khelaifi, nu are nicio intenţie să renunţe la antrenorul Thomas Tuchel, anunţă presa franceză. Conform Le Parisien, Khelaifi nu doar că nu îl concediază pe Tuchel, ci îi oferă tehnicianul german şi o prelungire a contractului scadent la finalul sezonului viitor.

Şeicul lui PSG a învăţat din experienţele avute cu Carlo Ancelotti, Laurent Blanc şi Unai Emery şi nu are de gând să schimbe antrenorul după doar un sezon. "Am încredere în antrenor", declara Nasser Al-Khelaifi, în urmă cu o săptămână.

Tuchel se află la PSG din iulie 2018 şi mai are contract până în 2020, iar publicaţia franceză notează că PSG i-ar fi propus germanului o nouă înţelegere valabilă până în 2022, cu o creştere substanţială a salariului.

Formaţia Manchester United s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, miercuri seară, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Paris Saint-Germain, în manşa secundă a optimilor competiţiei. În tur, scorul a fost 2-0 pentru PSG.

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare