Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Dennis Man e cu bagajele făcute! Gigi Becali aşteaptă să-şi vândă starul: "Până pe 10 ianuarie o să dea răspunsul!". Un club din Italia oferă o sumă uriaşă

ULTIMA ORĂ | Dennis Man e cu bagajele făcute! Gigi Becali aşteaptă să-şi vândă starul: "Până pe 10 ianuarie o să dea răspunsul!". Un club din Italia oferă o sumă uriaşă

FCSB

Comentarii

Dennis Man (22 de ani), starul FCSB, e cu bagajele făcute şi aşteaptă să plece de la FCSB. Gigi Becali (62 de ani) a dezvăluit că are ofertă să-l vândă pe fotbalist la o echipă din Italia, care plăteşte 12 milioane de euro. Patronul FCSB a cerut, însă, mai mulţi bani.

Dennis Man e cu bagajele făcute! Gigi Becali are ofertă din Italia şi aşteaptă să-şi vândă starul de la FCSB: "Până pe 10 ianuarie să dea răspunsul!"

După o jumătate de an fantastică la FCSB, Dennis Man poate prinde transferul carierei. Asta dacă Gigi Becali nu se zgârceşte la preţ şi va accepta să-şi vândă starul la o echipă din Italia. Diferenţa dintre cerere şi ofertă e mică. Formaţia italană oferă 12 milioane de euro în schimbul lui Dennis Man, Becali vrea 14 ca să fie de acord să-şi vândă golgheterul.

Gigi Becali n-a dezvăluit numele echipei care-l vrea pe Man, însă presa din străinătate a scris în trecut că AS Roma şi Atalanta îl monitorizează pe fotbalistul venit la FCSB în 2016. Patronul liderului din Liga 1 aşteaptă ca echipa din Italia să dea un răspuns final până pe 10 ianuarie: "Eu cred că Mân va pleca primul. Pentru Man am şi acum oferta de 12 milioane. Adică am, dar nu mă mai interesează pentru că am refuzat-o şi am zis. Adică, de la 15 am scăzut la 14. A zis că până pe data de 10 ianuarie o să dea un răspuns. E din Italia. Man cred că va pleca... I-am spus 14. Dacă da 14 pleacă, dacă da 12 nu-l dau", a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

Dennis Man e cel mai bine cotat fotbalist din Liga 1, specialiştii de la transfermarkt.com oferindu-i o cotă de 6,5 milioane de euro.

Man e golgheterul FCSB în acest sezon, după ce a marcat de 15 ori şi a livrat şapte pase de gol în 16 meciuri jucate în toate competiţiile cu echipa roş-albastră.

Afla mai multe despre: dennis man transfer serie adennis man transfer italiadennis man fcsb transfer italiadennis man gigi becali transfer 

viewscnt
Articole similare