Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Detalii şocante în cazul morţii lui Emiliano Sala! Avionul nu avea drept de zbor, iar pilotului îi expirase licenţa! Anunţul autorităţilor

ULTIMA ORĂ | Detalii şocante în cazul morţii lui Emiliano Sala! Avionul nu avea drept de zbor, iar pilotului îi expirase licenţa! Anunţul autorităţilor

Diverse

Comentarii

Informaţie bombă oferită de presa internaţională în cazul morţii lui Emiliano Sala, fostul fotbalist al lui Nantes, decedat pe 21 ianuarie 2019 într-un accident aviatic. Avionul care îl transporta pe Sala nu avea autorizaţia necesară de zbor.

AS scrie că, potrivit unui raport al Air Accident Ivestigation Department, avionul cu care a fost transportat Emiliano Sala de pilotul David Ibbtson nu avea autorizaţia necesară de zbor. Pe 21 ianuarie 2019, avionul de tip Piper Malibu cu care Emiliano Sala călătorea de la Nantes înapoi la Cardiff, unde abia se transferase, s-a prăbuşit în Canalul Mânecii.

Se pare că, potrivit sursei citate, aeronava nu avea dreptul de a decola de la sol. Aceeaşi sursă mai notează că pilotul David Ibbotson a pierdut controlul în timpul unei întoarceri pentru că zborul nu a fost efectuat în concordanţă cu măsurile de siguranţă impuse în cazul unei operaţiuni de transport comercial. .

Confom raportului, David Ibbotson nu avea dreptul de a zbura noaptea, iar licenţa care îi permitea să piloteze un avion cu un singur motor expirase cu trei luni înainte de accident. Mai mult, se pare că acesta ar fi luat bani ca să-l transporte pe Sala chiar şi în condiţiile acestea, ceea ce e interzis. AAIB susţine că ambii, Sala şi Ibbotson, au inhalat monoxidul de carbon degajat de aeronavă în ocean, aceasta fiind, probabil, cauza decesului.



Trupul neînsufleţit al pilotului David Ibbotson a rămas negăsit, căutările încetând la mai mult de o lună de la accident. Coprul lui Emiliano Sala a fost găsit, iar acesta a fost predat familiei, care l-a înmormântat.

Afla mai multe despre: emiiano saladetaliiaccident 

viewscnt
Articole similare