Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Dinamo a anunţat oficial încă un transfer. Borja Valle a ajuns în România şi a fost prezentat oficial

 ULTIMA ORĂ | Dinamo a anunţat oficial încă un transfer. Borja Valle a ajuns în România şi a fost prezentat oficial
Comentarii

Dinamo Bucureşti a făcut un nou transfer în "era spaniolă". Gruparea din "Ştefan cel Mare" a adus un jucător care a fost legitimat ultima oară la Deportivo La Coruna.

Borja Valle a fost prezentat oficial de Dinamo. Noul atacat al ”câinilor„ a jucat ultima dată pentru Deportivo la Coruna şi a semnat pe doi ani cu gruparea din Ştefan cel Mare.

Fotbalistul spaniol evoluează în banda stângă a atacului şi este cotat la 800.000 de euro. De-a lungul carierei, el a evoluat pentru echipe precum Ponferradina, Celta Vigo B, CD Ourense, Real Oviedo şi Elche. De Deportivo s-a despărţit la începutul lunii august.

”Fotbalistul spaniol Borja Valle Balonga a trecut vizita medicală efectuată la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) şi a semnat un contract cu clubul Dinamo Bucureşti pentru următoarele două sezoane competiţionale” a anunţat directorul sportiv Rufo Collado.

  • 25 de meciuri a jucat Borja Valle Balonga, sezonul trecut, pentru Deportivo La Coruna, 24 în Segunda Division şi unul în Copa del Rey, marcând trei goluri
  • 24 de partide şi trei goluri a adunat Borja Valle Balonga în La Liga, toate pentru Deportivo La Coruna

Mai multe despre Borja Valle găseşti aici.

Afla mai multe despre: borja valle 

viewscnt
Articole similare