Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Dinamo are deja un alt antrenor! ”A avut rezultate foarte bune când a venit în România” Mulţescu reziliază mâine contractul

ULTIMA ORĂ Dinamo are deja un alt antrenor! ”A avut rezultate foarte bune când a venit în România” Mulţescu reziliază mâine contractul

Superliga

Comentarii

În urma înfrângerii cu Astra din Cupa României, Gigi Mulţescu şi-a anunţat demisia de la Dinamo. Tehnicianul de 69 de ani s-a arătat plin de regret şi şi-a cerut scuze că nu a putut remedia situaţia din Ştefan cel Mare.

La doar câteva minute de la demisia lui Mulţescu, Dinamo ar avea deja un alt antrenor.

Conform surselor Telekom Sport, noul staff tehnic de la Dinamo va fi format din Duşan Uhrin Jr, Iulian Mihăescu şi Dragoş Picu. Cehul de 53 de ani a mai condus formaţia din Ştefan cel Mare între 2019 şi 2020 şi revine astfel la gruparea ”alb-roşie”.

Invitat în studioul Telekom Sport, Nicolae Dică a mărturisit că aducerea lui Uhrin ar putea fi o decizie inspirată pentru conducerea din Ştefan ce Mare.

Uhrin revine în Ştefan cel Mare

”Este un antrenor cu experienţă, cunoaşte ce se întâmplă la Dinamo. A avut rezultate foarte bune când a venit prima dată în România. Anul trecut a fost la Mediaş, s-a întâlnit cu o parte dintre aceşti jucători. Sorescu, Bejan, Moldoveanu, Grigore cred că sunt jucători care au lucrat cu el”, a declarat Dică, pentru Telekom Sport.

Gheorghe Mulţescu îşi va rezilia cel mai probabil în cursul zilei de mâine contractul cu gruparea din Ştefan cel Mare. Tot în cursul zilei de mâine ar urma să semneze şi cehul Duşan Uhrin Jr un contract până în vară, cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon: ”Plec cu regretul că nu am făcut ce aşteptau suporterii noştri. Îmi pare rău şi îmi cer scuze” a spus Mulţescu după meci.

Afla mai multe despre: gigi mulţescudusan uhrin jrdinamoddbastra dinamodemisie mulţescu 

viewscnt
Articole similare