Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Doi dintr-o lovitură! Mircea Rednic continuă "revoluţia" şi anunţă noi transferuri la Dinamo

ULTIMA ORĂ | Doi dintr-o lovitură! Mircea Rednic continuă "revoluţia" şi anunţă noi transferuri la Dinamogalerie foto
Comentarii

Dinamo a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că i-a transferat pe mijlocaşul albanez Elvis Kabashi şi pe fundaşul central uruguayan Facundo Mallo.

Născut pe 20 februarie 1994, Elvis Kabashi şi-a început cariera la Academia de juniori a clubului Empoli şi a făcut pasul, la 18 ani, la campioana Italiei, Juventus Torino. A fost rezervă într-un singur meci pentru Juventus în partida de campionat cu Udinese, scor 4-0 pentru torinezi pe 19 ianuarie 2013.

A evoluat apoi, împrumutat de Juventus, pentru Pescara (2013-2014), Den Bosch (2014-2015) şi Pontedera (2015-2017). În ultimii doi ani, Elvis Kabashi a jucat în Serie C, a treia ligă a fotbalului italian, pentru Viterbese şi Livorno.

Fundaşul central Facundo Mallo, ultima oară la Club Atletico Torque în prima ligă a campionatului din Uruguay, a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti.

Fost component al reprezentativei sub 20 de ani a statului Uruguay, Facundo Mallo a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi a intrat în programul de pregătire al echipei din Ştefan cel Mare.

Facundo Mallo va evolua cu numărul 26 la Dinamo, transferul fiind înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare