Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Dublă lovitură dată de Astra. Giurgiuvenii au prezentat oficial doi jucători

ULTIMA ORĂ | Dublă lovitură dată de Astra. Giurgiuvenii au prezentat oficial doi jucătorigalerie foto

Superliga

Comentarii

Atacantul Laurenţiu Buş, care a evoluat în prima parte a campionatului la FC Botoşani, a semnat un contract cu Astra, a anunţat, marţi, clubul din Giurgiu. De asemenea, Florentin Matei va juca la Giurgiu cel puţin până în vară.

UPDATE: Astra a anunţat că a reuşit să-l transfere şi pe Florentin Matei. Acesta vine de la Rijeka, a semnat până în vară, cu opţiune de prelungire. În acelaşi timp, Laurenţiu Buş a semnat pe un an şi jumătate.

”Florentin Matei şi Laurenţiu Buş sunt, oficial, jucătorii Astrei, cei doi semnând contractele cu echipa noastră şi prezentându-se în cantonamentul din Cipru!

Primul vine de la Rijeka, fosta campioană a Croaţiei, formaţie pentru a care a jucat în 13 meciuri în prima parte a sezonului, marcând 3 goluri, dintre care două în preliminariile Champions League! Matei – mijlocaş ofensiv, fost internaţional de juniori şi tineret al României, a semnat până în vară, cu opţiune de prelungire din partea clubului nostru.


Laurenţiu Buş – 30 de ani, a evoluat la FC Botoşani în prima parte a sezonului, fiind golgeterul acestei echipe, cu 7 goluri reuşite! La doar câteva luni după ce fratele său, Sergiu Buş a îmbrăcat tricoul Astrei, Laurenţiu a semnat pentru un an şi jumătate cu echipa noastră, efectuând, deja, în Cipru, primul antrenament sub comanda lui Edi Iordănescu.

Bun venit celor doi şi cât mai multe reuşite în tricoul Astrei”,
se arată în comunicatul emis de Astra.

Buş se va alătura, marţi seară, locului antrenat de Edward Iordănescu, în cantonamentul din Cipru. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a mai jucat la Universitatea Cluj, Poli Timişoara, Arieşul Turda, Oţelul Galaţi, Ienisei Krasnoiarsk, Rapid, Dunărea Călăraşi, ASA Târgu Mureş şi Hapoel Ramat Hasharon.

Astra precizează că, faţă de lotul prezent la reunire, în cantonamentul din Cipru nu a mai mers mijlocaşul Serge Nyuiadzi, care a ajuns la un acord cu conducerea clubului pentru a-şi căuta alt angajament.

Afla mai multe despre: laurentiu busastrafc botosani 

viewscnt
Articole similare