Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Dublă lovitură pentru o echipă din Liga 1! A transferat un atacant belgian şi un fundaş francez

ULTIMA ORĂ | Dublă lovitură pentru o echipă din Liga 1! A transferat un atacant belgian şi un fundaş francez

Superliga

Comentarii

Dunărea Călăraşi a transferat, joi, doi fotbalişti străini şi a ajuns astfel la 11 achiziţii reuşite în această iarnă. Ultimii sosiţi sunt un atacant belgian şi un fundaş francez.

Este vorba despre vârful Etienne Mukanya, în vârstă de 24 de ani, şi despre fundaşul de bandă Ange Digbeu (26 de ani), care poate să joace şi în partea dreaptă a linie de mijloc. Transferurile au fost intermediate de Anamaria Prodan.

Mukanya este cotat la 100.000 de euro, potrivit Transfermarkt.de, iar ultima oară a jucat în Lituania, la Trakai. De-a lungul carierei, el a mai trecut pe la Saint Gilloise şi Union SG II, în ţara natală, şi apoi pe la Grays Athletic FC.

La rândul său, Ange Digbeu are o cotă de 300.000 de euro şi are 25 de meciuri adunate în liga a doua franceză. El se află la prima experienţă în afara Franţei, în Hexagon jucând pentru Stade Laurentin, Nice B, Frejus-Saint-Raphael şi Bourg-en-Bresse.

În această iarnă, la Călăraşi au mai ajuns Nicolae Calancea (U Craiova), Daniel Benzar, Andrei Vlad, Ianis Stoica (împrumutaţi de la FCSB), Constantin Nica (Atalanta), Cristian Sîrghi (Flamurtari), Aymen Souda (Karabukspor), Conor Henderson (OFK Pirin), Ştefan Vlădoiu (împrumutat de la U Craiova).

Kanda, Puşcaş, Şandru, Wallace, Babei, Gaetan Mezu, Monroy şi Carnat şi-au reziliat contractele cu formaţia călărăşeană.

Dunărea Călăraşi a încheiat anul 2018 pe locul al 12-lea în Liga 1, la egalitate cu Concordia Chiajna, a 13-a clasată, şi la patru puncte avans de ultima clasată, FC Voluntari. În primul meci oficial al anului, echipa antrenată de Dan Alexa va primi vizita vicecampioanei FCSB, pe 2 februarie.

Afla mai multe despre: calarasitransferuri,  

viewscnt
Articole similare