Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMĂ ORĂ | După eşecul cu Farul Constanţa, Petrolul Ploieşti a transferat de urgenţă doi jucători

ULTIMĂ ORĂ | După eşecul cu Farul Constanţa, Petrolul Ploieşti a transferat de urgenţă doi jucători

Fotbal

Comentarii

După înfrângerea cu Farul Constanţa, de pe teren propriu, scor 1-2, în prima etapă din Liga a 2-a, antrenorul Viorel Moldovan a declarat că mai are nevoie de jucători, iar conducerea s-a conformat.

Chiar dacă se ştia că este foarte aproape de petronul, israelianul Nir Lax şi-a pus semnătura pe contract şi a devenit "lup" cu acte-n regulă. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani se află la prima experienţă în afara campioantului Israelului. Acesta a mai jucat pentru Beitar Tel-Aviv (2014/2015), Hapoel Tel-Aviv (2015/2016 şi 2017-2020) şi Bnei Sakhin (2016/2017). În sezonul trecut, Nir Lax a adunat 17 meciuri pentru Hapoel Tel Aviv, fiind şi unul dintre căpitanii echipei.

De asemenea, astăzi, Petrolul l-a adus şi pe portarul naţionalei Moldovei şi al celor de la Sfântu Gheorghe Suriceni, Nicolae Cebotari. Acesta ar fi trebuit să evolueze alături de formaţia din Moldova în turul doi preliminar din Europa League, contra celor de la Partizan Belgrad, însă nu o va mai face.

În cariera sa, Nicolae Cebotari are 23 de ani şi a mai evoluat pentru echipele Academia Chişinău (Moldova), Leiria (Portugalia), Botev Plovdiv (Bulgaria) şi Sheriff Tiraspol (Moldova).

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare