Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ După Vukusic, FCSB a găsit şi fundaş! Gigi Becali îşi îndeplineşte visul: ”Vine şi va juca!”

ULTIMA ORĂ După Vukusic, FCSB a găsit şi fundaş! Gigi Becali îşi îndeplineşte visul: ”Vine şi va juca!”galerie foto

FCSB

Comentarii

Dragoş Nedelcu revine la antrenamentele celor de la FCSB.

Considerat de mulţi unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti din Liga 1, Dragoş Nedelcu a revenit la antrenamentele formaţiei FCSB, după operaţia la ligamentele încrucişate. El face parte din lotul echipei pentru meciul cu Poli Iaşi, iar Toni Petrea l-a trecut pe banca de rezerve.

Antrenorul roş-albaştrilor, Anton Petrea anunţase deja că Nedelcu a revenit la antrenamentele normale, fotbalist important în strategia FCSB-ului şi care revine după o accidentare extrem de gravă suferită în iunie 2020, ruptură a ligamentelor încrucişate. Talentatul fotbalist a bifat un singur meci în ultimele 11 luni. Este vorba de o partidă de tristă amintire pentru el, pentru că în acel derby CFR - FCSB (1-0) Nedelcu s-a accidentat.

"Momentan, suntem bine (n.r. - din punctul de vedere al jucătorilor absenţi), au intrat în programul echipei şi Moruţan şi Nedelcu. Probabil de la meciul următor vor face parte din lot. Ne gândim (n.r. - la o rotaţie a jucătorilor), avem discuţii individuale cu jucătorii, vreau să ştiu gradul lor de oboseală după aceste meciuri şi vom decide până la ora jocului.", a declarat Toni Petrea.

Faptul că Nedelcu este apt de joc este totodată o veste excelentă pentru zona defensivă a echipei lui Petrea. Datorită abilităţilor sale, Nedelcu poate juca atât în faţa apărării, cât şi ca fundaş central, adică încă o soluţie în plus pentru fostul secund al lui Reghecampf. Gigi Becali a confirmat deja că nu se gândeşte să mai aducă un alt fundaş central, pentru că Nedelcu ”revine şi va juca acolo!”.

  • 650 de mii de euro este cota lui Dragoş Nedelcu
  • 2 selecţii are Dragoş Nedelcu la echipa naţională mare a României

FCSB l-a adus şi pe Ante Vukusic

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat, în urmă cu câteva săptămâni, că îşi doreşte un fundaş central şi un atacant. Omul de afaceri l-a ratat însă pe Denis Haruţ, de la FC Botoşani, singurul fundaş pe care pusese ochii din Liga 1. Revenirea lui Dragoş Nedelcu înseamnă că FCSB a găsit totuşi alternativă la apărătorii titulari, Cristea şi Miron. Pe de altă parte, liderul Ligii 1 s-a întărit în ofensivă, după ce l-a adus pe fostul golgeter al Sloveniei.

Ante Vukušić este un atacant croat născut la 4 iunie 1991, în Sinj. A început fotbalul la echipa Junak Sinj, de unde a făcut pasul către Hajduk Split. În 2012 s-a transferat în Italia, la Pescara, pentru care a evoluat un sezon şi jumătate, fiind împrumutat, la începutul lui 2014, la Lausanne Sport, din Elveţia. A mai trecut, de-a lungul carierei, pe la Waasland-Beveren (Beglia), Greuther Furth (Germania), FK Tosno (Rusia), Olimpia Grudziadz (Polonia), NK Krsko (Slovenia) şi NK Olimpija Ljubljana (Slovenia), la ultima echipă reuşind să înscrie 28 de goluri în 50 de partide în toate competiţiile", a transmis FCSB. 

Afla mai multe despre: gigi becalidragoş nedelcu 

viewscnt
Articole similare