Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Dusan Uhrin este oficial noul antrenor al lui Dinamo. Pe ce perioadă se întinde contractul şi ce salariu va avea

ULTIMA ORĂ | Dusan Uhrin este oficial noul antrenor al lui Dinamo. Pe ce perioadă se întinde contractul şi ce salariu va avea

Superliga

Comentarii

Dusan Uhrin a revenit în România şi a semnat un contract cu Dinamo.

UPDATE: Este oficial, Dusan Uhrin este noul antrenor al lui Dinamo. Cehul a semnat o înţelegere care se întinde pe un an şi va câştiga lunar 10.000 de euro. Uhrin va conduce primul antrenament chiar în această seară, de la 18:30. Antrenorul în vârstă de 51 de ani urmează să fie prezentat oficial într-o conferinţă de presă care va fi organizată mâine sau poimâine.


Uhrin jr. este din ce în ce mai aproape de Dinamo. Cele două părţi au ajuns la o înţelegere verbală şi fostul antrenor al lui Mlada Boleslav urmează acum să aibă o întâlnire cu cei din conducerea lui Dinamo şi să semneze contractul.

Astăzi, Uhrin a aterizat pe aeroportul Henri Coandă, dar a refuzat să ofere vreo declaraţie şi s-a rezumat să răspundă afirmativ la o întrebare a reporterului Telekom Sport: ”Sunteţi bucuros că vă întoarceţi în România?” / ”Da!”.

Dusan Uhrin a pregătit-o ultima oară pe Mlada Boleslav, de care s-a despărţit în februarie 2018. În România, antrenorul în vârstă de 51 de ani le-a mai pregătit pe Poli Timişoara şi CFR Cluj.

Afla mai multe despre: dusan uhrin 

viewscnt
Articole similare