Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | E OUT de la FCSB! Un nou nume pe lista plecărilor de la vicecampioană: şi-a reziliat contractul echipa lui Becali

ULTIMA ORĂ | E OUT de la FCSB! Un nou nume pe lista plecărilor de la vicecampioană: şi-a reziliat contractul echipa lui Becali

FCSB

Comentarii

Miscări de trupe la FCSB. Curăţenia de la FCSB e desfăşurare, iar Ioan Hora (31 de ani) e al treilea fotbalist care a plecat de la formaţia roş-albastră în ultimele săptămâni. Atacantul nu a mai prins atât de multe minute pe cât îşi dorea şi a ales să rupă contractul cu echipa lui Gigi Becali pentru a-şi căuta un nou angajament.

Hora şi-a trecut şi el numele pe lista fotbaliştilor plecaţi de la FCSB în această iarnă, după Bozhidar Chorbadzhiyski şi Juvhel Tsoumou. Vârful de atac e liber de contract, după ce s-a înţeles cu latifundiarul din Pipera în ceea ce priveşte terminarea contractului înainte de termen.

Astfel, Ioan Hora pleacă de la FCSB după un an de la venirea sa la echipa vicecampioană a României. În acest interval, atacantul a strâns 29 de meciuri, a marcat opt goluri şi a livrat o pasă de gol. Ultima oară, Hora a jucat cinci minute pentru FCSB în meciul pierdut de echipa lui Bogdan Vintilă, 1-3 cu Astra pe Arena Naţională.

Ioan Hora mai avea contract cu FCSB până în vara lui 2021.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Ioan Hora, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: ioan horaplecarefcsbcontract 

viewscnt
Articole similare