Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima oră | Eliza Buceschi şi Daria Bucur rămân şi ele acasă! Tomas Ryde nu vrea să rişte cu handbalistele de la Corona Braşov

Ultima oră | Eliza Buceschi şi Daria Bucur rămân şi ele acasă! Tomas Ryde nu vrea să rişte cu handbalistele de la Corona Braşov

Handbal

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Tomas Ryde a renunţat la Eliza Buceschi şi Daria Bucur, ambele de la Corona Braşov, după scandalul de dopaj, iar echipa rămâne fără reprezentante la naţională.

În locul celor două jucătoare, în lotului pentru Campionatul Mondial deplasat de Ryde în Japonia, va ajunge Elena Dache de la Dunărea Brăila. 

Ieri, Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD) a anunţat că trei handbaliste ale echipei Corona Braşov, ale căror nume nu au fost iniţial dezvăluite, sunt suspectate de utilizarea terapiei cu laser intravenos - interzisă de reuglamentul WADA.

Se pare că cele trei jucătoare sunt Cristina Laslo, Bianca Bazaliu şi Daciana Hosu. Primele două făceau parte din lotul naţional al României care va participa la Campionatul Mondial din Japonia, din perioada 30 noiembrie - 15 decembrie.

Federaţia a decis să renunţe la Cristina Laslo şi Bianca Bazaliu pentru turneul final din Japonia, iar astăzi s-a anunţat că nici celelalte două jucătoare de la Corona Braşov, Eliza Buceschi şi Daria Bucur, nu vor face deplasarea în "Ţara Soarelui-Răsare".

LOTUL ROMÂNIEI PENTRU MONDIALE 

  • Portari: Denisa Dedu, Iulia Dumanska, Diana Ciucă
  • Extreme stânga: Cristina Florica, Ana Maria Iuganu
  • Interi stânga: Cristina Neagu, Gabriela Perianu,  Anca Polocoşer
  • Centri: Laura Pristăviţă, Mădălina Zamfirescu, Elena Dache
  • Interi dreapta: Patricia Vizitiu
  • Extreme dreapta: Aneta Udriştoiu, Sorina Seraficeanu
  • Pivoţi: Crina Pintea, Raluca Băcăoanu,  Lorena Ostase

Programul României din Japonia: cu Spania (30 noiembrie), Senegal (1 decembrie), Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) şi Ungaria (6 decembrie).

Joi, 21 noiembrie, de la ora 13, la Sediul Federaţiei Română de Handbal, preşedintele FRH, Alexandru Dedu, alături de secretarul general al FRH, Cristina Vărzaru, vor susţine o conferinţă de presă, în care se vor aduce mai mult lămuriri pe acest subiect.

 

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare