Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Eric, contract reziliat cu FC Voluntari! Ce s-a întâmplat cu fotbalistul în ultima perioadă

ULTIMA ORĂ | Eric, contract reziliat cu FC Voluntari! Ce s-a întâmplat cu fotbalistul în ultima perioadă

FC Voluntari

Comentarii

Eric de Oliveira (35 de ani) s-a despărţit de FC Voluntari la un an de la venirea de la Viitorul. Fotbalistul era indisponibil în această perioadă, după ce s-a operat.

Eric s-a despărţit de FC Voluntari

Mijlocaşul ofensiv a plecat de la FC Voluntari, club în tricoul căruia a devenit cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1. Pentru ilfoveni, Eric a jucat în 17 partide. 

"FC Voluntari anunţă încetarea raporturilor contractuale cu jucătorul Eric de Oliveira. Despărţirea dintre cele 2 părţi a survenit astăzi şi s-a produs pe cale amiabilă. 

Jucătorul brazilian, în vârstă de 35 de ani, a devenit cel mai bun marcator străîn din istoria Ligii 1 în tricoul echipei noastre, marcând golul cu numărul 65 pe prima scenă a fotbalului românesc în partida cu FC Hermannstadt din dată de 22.02.2020. Eric de Oliveira a sosit la clubul nostru în ianuarie 2020 şi a evoluat în 17 partide, reuşind să înscrie de 2 ori.

Clubul nostru îi mulţumeşte pentru muncă depusă în tricoul FC Voluntari şi îi doreşte mult succes în carieră!", a anunţat FC Voluntari. 

Ce s-a întâmplat cu Eric în ultima perioadă

La jumătatea lunii decembrie 2020, mijlocaşul brazilian anunţa că nu va mai juca până la finalul anului şi că ar fi urmat să revină pe teren la începutul acestui an: 

„S-a terminat anul pentru mine. Am făcut o operaţie de varice foarte reuşită şi acum trebuie să mă recuperez. După şase săptămâni, mă apuc de treabă. O să revin mai bun şi puternic!”, a scris Eric De Oliveira, pe Instagram. 

Eric are două trofee în România: Cupa României şi Supercupa României, ambele cu Viitorul. 

Ioan Andone îl lăuda pe Eric

"El nu mai poate slăbi, are constituţia asta, are şi vârsta asta.  E un băiat extraordinat, normal că se supără. Dă pase de gol. Are vreo cinci kilograme în plus. Dacă te uiţi la el, are oase grele, are oase masive. E fotbalist.

Ăsta e Eric, îţi faci treaba cu el, că nu discutăm. Îşi face treaba. Discutam că dacă slăbeşte, glumind... I-am spus că-i dau o primă. Pentru noi e aur, pentru jocul nostru. El are ultima pasă, e un executant de faze fixe fantastic", a spus preşedintele de la FC Voluntari, Ioan Andone, la Telekom Sport, în urmă cu câteva luni. 

 

 

Afla mai multe despre: eric de oliveiraericeric fc voluntari 

viewscnt
Articole similare