Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Eşecul cu Sepsi, decisiv pentru Papură! Mihai Rotaru îl bagă în şedinţă pe antrenorul oltenilor

ULTIMA ORĂ | Eşecul cu Sepsi, decisiv pentru Papură! Mihai Rotaru îl bagă în şedinţă pe antrenorul oltenilor

Fotbal

Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a cincea a Ligii 1.

Înfrângerea cu Sepsi i-ar putea fi decisivă lui Papură. Mihai Rotaru, finanţatorul echipei craiovene, a convocat o şedinţă în care va fi decis viitorul antrenorului.

”Echitabil ar fi fost să nu luăm gol în primul rând. Echipa adversă a avut niciun şut, că nu pot să îl numesc şut şi a înscris. Chiar nu am avut şansă în seara asta. Meritam celp uţin să înscriem.

În ultimele 20 de minute, din punct de vedere fizic chiar nu mai aveam nicio reacţie. Fundaşii centrali chiar mi-au cerut schimbare, nici mijlocaşii centrali să mai revină după o fază de atac.

Am jucat 10 meciuri într-o lună şi asta se resimte. La un moment dat resimţi oboseala. Ajungi într-o situaţie în care trebuie să dai la poartă, nu mai eşti lucid, vrei să revii şi chiar nu mai ai forţa fizică.

Am întâlnit o echipă care a făcut tot timpul antijoc şi pe antijoc este destul de greu să îţi creezi faze foarte clare”, a spus Papură la finalul meciului cu Sepsi.

Suporterii i-au cerut demisia lui Papură: ”Nu înţeleg de ce atâta ostilitate, în primul rând. Am câştigat 3 meciuri, aceeaşi ostilitate. Ne-am calificat după 25 de ani, două tururi preliminare, aceeaşi ostilitate. Chiar nu înţeleg. Am câştigat după 25 de ani la Dinamo, chiar nu  înţeleg de unde atâta ostilitate pentru cineva care a jucat pentru Universditatea Craiova. Voi analiza şi sper să iau cea mai bună decizie. Chiar nu înţeleg de ce atâta ostilitate pentru cineva care a făcut ceva penmtru echipa asta”.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare