Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMĂ ORĂ | Este mai grav decât s-a crezut! Anunţul făcut de Allegri despre accidentarea lui Ronaldo. Ce meci poate rata portughezul

ULTIMĂ ORĂ | Este mai grav decât s-a crezut! Anunţul făcut de Allegri despre accidentarea lui Ronaldo. Ce meci poate rata portughezul

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo s-a accidentat la acţiunea echipei naţionale a Portugaliei, iar primele teste efectuate în Italia au indicat o leziune minoră la gamba piciorului drept. Chiar dacă Ronaldo susţinea că poate să joace în UEFA Champions League, situaţia pare să fie mult mai gravă.

Într-o conferinţă de presă susţină înainte de startul etapei din Serie A, Maximiliano Allegri, antrenorul celor de la Juventus, a declarat că Ronaldo este în pericol să nu joace în prima manşă a dublei cu Ajax Amsterdam, programată pe 10 aprilie şi care va fi în direct la Telekom Sport. 

Totodată, potrivit Sky Sport, Allegri a subliniat că nu vrea să rişte o accidentare mult mai gravă şi să îl forţeze pe Ronaldo cu Ajax, astfel că, cel mai probabil, starul portughez nu va juca. 

"Nu sunt deloc îngrijorat. Îmi cunosc foarte bine corpul şi ştiu că nu este o accidentare gravă. Aşa este fotbalul, se mai întâmplă şi astfel de lucruri. Sunt relaxat pentru că ştiu că într-o săptămână, maximum două, voi fi din nou la capacitate maximă. Atunci voi fi din nou pe teren, fără probleme”, a spus Cristiano Ronaldo, făcând referire la faptul că va putea fi în teren cu Ajax. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomax allegrijuventus 

viewscnt
Articole similare