Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără cei mai importanţi doi jucători ai săi, Cosmin Olăroiu a pierdut în faţa liderului din China

Fără cei mai importanţi doi jucători ai săi, Cosmin Olăroiu a pierdut în faţa liderului din China

Stranieri

Comentarii

Jiangsu Suning a pierdut partida derby cu Beijing Guoan, scor 1-3. Pe Workers Stadium din Beijing, Olăroiu şi ai săi au avut şanse mici în faţa liderului, iar absenţele din lot şi-au spus cuvântul.

Nevoit să joace împotriva liderului la zi din SuperLiga Chineză, fără cei mai importanţi doi jucători ai săi, Olăroiu a încercat să improvizeze în deplasarea de la Beijing Guoan.

Fără Gabriel Paletta, cel mai bun fundaş al său şi fără Alex Teixeira, cel mai important jucător al său, tehnicianul român a apelat la un sistem 3-4-1-2 cu o linie de fundaşi centrali oarecum improvizată şi lipsită de omogenitate. Absenta lui Teixeira a fost însă vitală pentru jocul lui Jiangsu Suning, care a trimis doar două şuturi pe poarta gazdelor.

Omologul lui Olăroiu, germanul Roger Schimdt, fostul tehnician de la Bayer Leverkusen a avut la dispoziţie vedetele formaţiei sale, spaniolii Jonathan Viera şi Jonathan Soriano, precum şi internaţionalul brazilian Renato Augusto au condus Beijing Guoan spre o victorie facilă.

Zhange Xizhe a deschis scorul în minutul 22 după pasa lui Renato Augusto, iar Lei Tenglong a făcut 2-0 după asisst-ul lui Viera. Jiangsu Suning a redus din difernţă în minutul 78, când Zhang Yu şi-a trimis mingea în proprie poartă, dar Viera a liniştit apele în minutul 82, cu golul său de 3-1.

Jiangsu Suning  rămâne pe locul 5 în clasament, iar etapa viitoare joacă pe teren propriu cu Chongqing Lifan, locul 15. Formaţia lui Dan Petrescu, Guizhou Zhicheng speră astfel la o mână de ajutor de la Olăroiu şi ai săi. Până atunci, Guizhou joacă în deplasare la Hebei un meci foarte dificil.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga china 

viewscnt
Articole similare