Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Fatih Terim a demontat transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Ce a spus antrenorul turc

ULTIMA ORĂ | Fatih Terim a demontat transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Ce a spus antrenorul turcgalerie foto

FCSB

Comentarii

Fatih Terim a demontat transferul lui Olimpiu Moruţan după ce Gigi Becali a anunţat că ”99% este rezolvat, semnează cu Galatasaray”.

Transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray a intrat în impas, deşi Gigi Becali a anunţat că este ca şi făcut. Principala problemă este legată de suma de transfer, după ce Gigi Becali a anunţat că nu este dispus să-l lase să plece pentru mai puţin de 10 milioane de euro.

Acum, ca reacţie la afirmaţiile făcute de Gigi Becali, Fatih Terim a demontat discuţiile despre perfectarea transferului lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray.

Fatih Terim a demontat transferul lui Moruţan la Galatasaray. Ce a declarat

Zilele trecute, Fatih Terim s-a declarat încântat de calităţile lui Olimpiu Moruţan şi era entuziasmat mai ales de tehnica mijlocaşului FCSB-ului. Ba chiar turcii au forţat o comparaţie cu Gică Hagi.

Drept urmare, discuţiile pentru transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray au fost intensificate. În primă fază, turcii au vrut să ofere 8 milioane de euro, plătibili în 4 ani, însă Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro.

Totul a culminat cu anunţul făcut sâmbătă de Gigi Becali, care a afirmat că ”Moruţan 99% este rezolvat, semnează cu Galatasaray”, a spus patronul FCSB. Această afirmaţie i-a deranjat însă pe cei de la Galatasaray.

Acum, şi Fatih Terim demontează transferul lui Olimpiu Moruţan. Legendarul antrenor al lui Galatasaray susţine că, de fapt, n-a fost nicio întâlnire oficială pe această temă: ”Nu am avut niciodată o întâlnire oficială pentru Moruţan”, a spus Fatih Terim, citat de aspor.com.tr.

Şi şefii lui Galatasaray s-au enervat după anunţul făcut de Gigi Becali

Primul care a luat atitudine după ce Gigi Becali a anunţat că transferul lui Moruţan este ca şi făcut a fost Burak Elmas, preşedintele lui Galatasaray: ”Nu avem nicio iniţiativă în acest transfer, din cauza costului lui Moruţan”, a spus Burak Elmas.

Ozgur Isitan Gun, membru în Consiliul de Administraţie al lui Galatasaray, a fost şi mai dur. Oficialul clubului din Istanbul l-a acuzat pe Gigi Becali că încearcă să pună presiune pe conducerea Galatei pentru a forţa transferul lui Moruţan:

”Becali crede că există şefi la Galatasaray care aşteaptă jucători în holul hotelului timp de 4 ore.

Suntem conştienţi de activitatea de marketing pe care încearcă să o facă şi de presiunea pe care încearcă să o pună. Dar nu putem nu fim raţionali în acest transfer”, a spus Ozgur Isitan Gun

Afla mai multe despre: fatih terim 

viewscnt
Articole similare