Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | FC Barcelona a pus ochii pe un jucător după România - Spania: "Îl vor monitoriza pe parcursul acestui sezon"

ULTIMA ORĂ | FC Barcelona a pus ochii pe un jucător după România - Spania: "Îl vor monitoriza pe parcursul acestui sezon"
Comentarii

FC Barcelona îl va monitoriza cu atenţie, în acest sezon, pe mijlocaşul echipei Napoli, Fabian Ruiz (foto stânga), fotbalist care a evoluat în meciul pe care naţionala Spaniei l-a câştigat în faţa României, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1.

Anunţul a fost făcut de Mundo Deportivo. Ziarul de casă al campioanei Spaniei notează că FC Barcelona va trebui să plătească nu mai puţin de 60 de milioane de euro pentru a-l transfera pe internaţionalul spaniol de la Napoli.

Interesant este că Barcelona a avut ocazia de a-l transfera pe Ruiz pentru o sumă de zece ori mai mică. În trei rânduri puteau catalanii să-l achiziţioneze pe mijlocaş. Prima oară, în perioada în care Fabian Ruiz se afla la Elche şi costa doar şase milioane de euro. Barcelona s-a interesat de Fabian Ruiz şi în timp ce acesta juca la Real Betis, el având mai întâi o clauză de reziliere de 15 milioane de euro, apoi de 30 de milioane de euro.

În cele din urmă, Fabian Ruiz (23 de ani) a ajuns la Napoli, în vara anului 2018, echipă pentru care a adunat 42 de meciuri, şapte goluri şi trei assist-uri, până în momentul de faţă.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare