Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | FC Barcelona făcut încă un transfer şi jucătorul urmează să fie prezentat oficial. Nimeni nu se aştepta la această mutare

ULTIMA ORĂ | FC Barcelona făcut încă un transfer şi jucătorul urmează să fie prezentat oficial. Nimeni nu se aştepta la această mutare

FC Barcelona

Comentarii

Transferul lui Frenkie de Jong la FC Barcelona a fost oficializat încă din iarnă, iar parcursul nesperat de bun al celor de la Ajax Amsterdam în UEFA Champions League a deschis apetitul clubului catalan pentru jucătorii olandezi.

Jurnaliştii de la Marca scriu că Barcelona a mai rezolvat încă un transfer al unui jucător olandez, iar acesta va deveni oficial fotbalistul Barcei în această săptămână. Este vorba despre Ludovit Reis, un mijlocaş în vârstă de doar 18 ani, care vine de la FC Groningen. 

Chiar dacă suma exactă nu a fost dezvăluită de cotidianul spaniol, ea se învârte în jurul sumei de 7 milioane de euro. Totodată, Reis va semna un contract valabil pe cinci sezoane. 

Olandezul a jucat 33 de meciuri pentru Groningen în sezonul abia încheiat, iar planul catalanilor pentru el este să efectueze cantonamentul din presezon cu prima echipă, urmând ca apoi să joace pentru echipa de tineret, care este în Segunda B, al treilea eşalon fotbalistic din Spania. 

Afla mai multe despre: ludovit reisbarcelona 

viewscnt
Articole similare