Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | FC Botoşani l-a vândut pe Andrei Chindriş. Unde s-a transferat fundaşul dorit cu insistenţă de Gigi Becali

ULTIMA ORĂ | FC Botoşani l-a vândut pe Andrei Chindriş. Unde s-a transferat fundaşul dorit cu insistenţă de Gigi Becali

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a reuşit să-l transfere în străinătate pe Andrei Chindriş, fundaş care era dorit şi de Gigi Becali. Fundaşul de 21 de ani va pleca la Mouscron, care va plăti 700.000 de euro.

Valeriu Iftime a reuşit o nouă lovitură financiară pe piaţa transferurilor. Potrivit gsp.ro, patronul lui FC Botoşani a reuşit să-l vândă în străinătate pe Andrei Chindriş, pentru care Mouscron a plătit 700.000 de euro. Internaţionalul român de tineret a fost monitorizat de mai multe cluburi din Europa, însă Mouscron a făcut o ofertă concretă.

Chindriş s-a transferat la Mouscron, unde va fi coleg cu Harlem Gnohere

Vestiarul lui Mouscron nu va fi complet străin pentru Andrei Chindriş. La echipa belgiană va fi coleg cu Harlem Gnohere, care s-a despărţit de FCSB în această vară. De asemenea, tot la Mouscron joacă şi Virgil Postolachi, atacantul moldovean care a crescut la PSG şi pe care FRF vrea să-l naturalizeze. Postolachi aparţine de Nice, dar a fost împrumutat la Mouscron, deoarece ambele echipe au acelaşi patron.

Câţi bani a oferit Gigi Becali pentru transferul lui Andrei Chindriş

Internaţionalul român de tineret a fost dorit cu insistenţă de Gigi Becali, care n-a reuşit să ajungă la un acord cu Valeriu Iftime în privinţa sumei de transfer. Patronul FCSB a oferit 400.000 de euro, plus procente dintr-un eventual transfer, în timp ce Iftime a cerut 700.000 de euro. Gigi Becali a preferat să aştepte, în speranţa că FC Botoşani va fi nevoită să vândă. Însă Valeriu Iftime a avut încă un as în mânecă, oferta de la Mouscron.

Afla mai multe despre: andrei chindris 

viewscnt
Articole similare