Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | FCSB a trimis la UEFA lista cu lotul pentru meciul cu Slovan Liberec. Cinci portari şi doar zece jucători de câmp valizi! Cum ar putea arăta "primul 11"

ULTIMA ORĂ | FCSB a trimis la UEFA lista cu lotul pentru meciul cu Slovan Liberec. Cinci portari şi doar zece jucători de câmp valizi! Cum ar putea arăta "primul 11"

FCSB

Comentarii

Cu echipa decimată de infectările cu COVID-19, FCSB a trimis la UEFA lista cu lotul pentru confruntarea cu Slovan Liberec, din turul trei preliminar al Europa League.

Pe listă se regăsesc Cătălin Straton, noul portar al FCSB, alături de alţi patru goalkeeperi. Dintre jucătorii de câmp înscrişi pe lista UEFA, FCSB are doar zece valizi. Echipa lui Gigi Becali poate adăuga doi fotbalişti, în cazul în care mai face vreun transfer. Cel mai probabil, unul dintre ei va fi tânărul fundaş central, Ştefan Cană, readus de la Farul, care a debutat cu FC Argeş.

Lista trimisă de FCSB la UEFA:

  • Portari: Straton, Ducan, Udrea, Niga, Vlad
  • Fundaşi: Creţu, Panţîru, Miron, Cristea, Perianu, Pantea, Briceag
  • Mijlocaşi: Simion, Moruţan, Ov. Popescu, Vînă, R. Ion, Olaru, Pandele, Horşia
  • Atacanţi: Buziuc, Buş, Coman, Petre, Man, Tănase

Lista fotbaliştilor infectaţi cu COVID-19 la FCSB: Vlad, Miron, Cristea, Briceag, V. Creţu, Ov. Popescu, Vînă, Olaru, Pandele, Moruţan, Coman, Buş, Buziuc. Dintre cei infectaţi iniţial cu Coronavirus, Florin Tănase s-a vindecat şi poate fi folosit în partia care se va juca la Giurgiu.

  • Cum ar putea arăta echipa FCSB, cu Slovan: Straton - Pantea, Perianu, Cană, Panţîru - R. Ion, Simion, Fl. Tănase - Man, Ad. Petre, Horşia

FCSB a trimis cerere la UEFA pentru amânarea meciului

Marţi, UEFA a primit cererea din partea FCSB prin care clubul finanţat de Gigi Becali îşi doreşte să amâne partida cu Slovan Liberec, din turul al treilea preliminar Europa League, până sâmbătă.  Astfel, meciul din preliminariile Europa League ar putea avea loc sâmbătă, în loc de joi. FCSB a înaintat o cerere spre UEFA în acest sens, iar regulamentul îi permite să ceară modificarea zilei. În cazul echipelor de club, meciurile se pot amâna pentru 48 de ore, o singură dată.

Meciul FCSB - Slovan Liberec este programat să se joace joi, 24 septembrie, de la ora 22:00, pe Arena Naţională, în turul trei preliminar din Europa League.

Afla mai multe despre: fcsblistauefajucatoricovid-19europa league 

viewscnt
Articole similare