Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | FCSB, nevoită să plece din nou de pe Arena Naţională! Nicuşor Dan dă o veste proastă: "O să avem mai multe"

ULTIMA ORĂ | FCSB, nevoită să plece din nou de pe Arena Naţională! Nicuşor Dan dă o veste proastă: "O să avem mai multe"

FCSB

Comentarii

Nicuşor Dan, Primarul Bucureştiului, a dat o veste proastă pentru FCSB. Arena Naţională va fi "blocată" de şi mai multe concerte în 2024!

Şeful Primăriei Bucureşti, Nicuşor Dan, a reacţionat după ce a fost atacat în repetate rânduri de Gigi Becali, patronul FCSB, pentru că "blochează" Arena Naţională - un stadion construit pentru fotbal - cu diferite concerte care fac ca FCSB să nu poată juca meciuri pe cel mai mare stadion al ţării.

Arena Naţională, "blocată" şi mai des pentru FCSB în 2024. Nicuşor Dan: "Vor fi mai multe concerte"

Edilul Capitalei spune că nu este deranjat de afirmaţiile pe care le face Gigi Becali şi spune că PMB are o relaţie bună cu FCSB, după ce procesele pentru recuperarea sumelor de plată au fost soluţionate.

„Sunt atât de multe lucruri de făcut în oraşul ăsta... Mai aud şi eu câteva, dar nu mi-am dat seama că sunt săptămânale (n.r. jignirile la adresa sa). E dreptul la opinie!

Dincolo de aceste declaraţii, relaţia noastră cu FCSB a fost una corectă. Din momentul în care am reglat cu datoriile şi am agreat să se plătească înainte, relaţia este una foarte corectă cu clubul”, a spus Nicuşor Dan, conform gsp.ro.

Şi mai multe concerte pe Arena Naţională în 2024

Nicuşor Dan a mai spus că Arena Naţională nu e rentabilă dacă nu se produc şi astfel de evenimente, precum concerte sau Comic Con, pe stadion. De asemenea, cel mai mare stadion al ţării va fi "blocat" pentru FCSB de şi mai multe concerte în 2024. „Am fost impresionat pentru că bucureştenii aşteaptă tipul acesta de concerte. La anul o să avem mai multe. O să avem cu siguranţă Coldplay”, a mai spus Nicuşor Dan.

Afla mai multe despre: fcsb arena nationalafcsb arena nationala fotbalarena nationala concertefcsb nicusor dan arena nationala 

viewscnt
Articole similare