Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | FCSB, ofertă făcută fotbalistului de "1 milion de euro" din Liga 1, pentru a juca doar cu Slovan Liberec! Anunţ OFICIAL

ULTIMA ORĂ | FCSB, ofertă făcută fotbalistului de "1 milion de euro" din Liga 1, pentru a juca doar cu Slovan Liberec! Anunţ OFICIAL

FCSB

Comentarii

FCSB a fost pusă într-o situaţie dificilă, din cauza cazurilor de COVID-19 descoperite la nivelul staff-ului şi lotului. Oficialii echipei finanţate de Gigi Becali s-au mişcat rapid şi au împrumutat patru jucători de la Astra, iar Gigi Becali a dorit să-l aducă şi pe Mihai Căpăţână (24 de ani), de la FC Voluntari. Toate detaliile de la negocieri au fost furnizate de Ioan Andone.

  • FCSB i-a transferat în această vară pe Marius Briceag, Alexandru Buziuc şi Sergiu Buş. Cei mai importanţi fotbalist de care FCSB s-a despărţit sunt Cristian Bălgrădean, Harlem Gnohere, Marko Momcilovic, Adrian Popa şi Bogdan Planic. 

FCSB a vrut să-l transfere pe Mihai Căpăţână doar pentru meciul cu Slovan Liberec, din preliminariile Europa League

Telekom Sport a anunţat în exclusivitate că FCSB a încercat să împrumute patru fotbalişti de la Astra pentru meciul cu Slovan Liberec, din turul trei preliminar al Europa League. David Bruno (fundaş dreapta, 28 de ani), Daniel Graovac (27 de ani), Valentin Gheorghe (mijlocaş, 23 de ani) şi Constantin Dima (fundaş 21 de ani) au fost doriţi până în iarnă la FCSB. 

În ultimele zile, Gigi Becali şi FCSB au fost într-o continuă căutare de jucători, care pot fi soluţii pentru meciul cu Slovan Liberec, iar printre cei vizaţi de un transfer a fost şi mijlocaşul lui FC Voluntari, Mihai Căpăţână. 

Totuşi, mutarea nu s-a realizat, din cauza condiţiilor impus de FCSB, care nu a dorit să-l transfere definitiv. În plus, nici mijlocaşul de 24 de ani al lui FC Voluntari nu a dorit să facă pasul la FCSB doar pentru meciul cu Slovan Liberec. 

De ce nu s-a realizat transferul lui Mihai Căpăţână la FCSB. Explicaţiile lui Ioan Andone

Preşedintele lui FC Voluntari, Ioan Andone, a negociat personal cu finanţatorul FCSB, Gigi Becali. Acesta din urmă a refuzat un transfer definitiv, iar un împrumut nu a fost acceptat de Mihai Căpăţână, în condiţiile în care dacă ar fi apărut o ofertă pentru el, nu ar mai fi avut drept de joc la o a treia echipă în acest sezon. 

De asemenea, Ioan Andone a susţinut că FC Voluntari consideră că preţul mijlocaşului e de 1 milion de euro: "Am mers la negocieri, am discutat şi cu conducerea clubului FCSB. Ne gândeam că facem un lucru bun pentru România. Ar fi bine dacă am avea două reprezentante în grupele Europa League, pe CFR Cluj şi FCSB.  

Nici el (n.r. - Mihai Căpăţână) nu a dorit să se ducă pentru un singur meci. A fost discuţia pentru un singur meci, iniţial. Regulamentar nu se putea doar pentru un singur meci, doar până în iarnă. Dacă Mihai avea o ofertă şi îi convenea clubului şi lui, nu se mai putea transfera (n.r. - nu putea juca eventual la o a treia echipă în acest sezon, în cazul unui transfer în iarnă). Am vrut să ajutăm Steaua (n.r. - FCSB). 

El nu a vrut, pentru că şi el se gândeşte la un transfer la o echipă din străinătate. Eu am fost la o discuţie cu Gigi Becali. Băiatul a zis că vrea să rămână la noi. Noi îl evaluăm la 1 milion de euro. Nu s-a pus problema să plece pe o sumă de transfer. Nu, nu! Gigi a înţeles, toate lucrurile sunt în regulă. Nu era bine nici pentru Mihai. Competiţia e mare la FCSB.Dacă ne făceau o ofertă că-l cumpără, era altceva, dar s-a discutat despre altceva", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport. 

Deşi FCSB a primit o veste bună cu includerea celor patru jucători de la Astra pe lista UEFA, conducerea nu s-a putut bucura şi de o eventuală reprogramare a meciului. Marţi, FCSB a făcut o cerere către UEFA pentru a amâna partida cu Slovan Liberec până sâmbătă, în speranţa că jucătorii testaţi pozitiv la COVID-19 îşi vor reveni.

 

 

 

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalitransferuri fcsbmihai capatana fcsbmihai capatana voluntaritransferuri gigi becalijucatori astra la fcsbjucatori transferati de astra la fcsbastra fcsbioan andonegigi becali 

viewscnt
Articole similare