Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | FCSB - Rapid se va disputa cu 50% din stadion deschis publicului. Noi reguli pentru accesul pe arenele sportive

ULTIMA ORĂ | FCSB - Rapid se va disputa cu 50% din stadion deschis publicului. Noi reguli pentru accesul pe arenele sportive

Superliga

Comentarii

Derby-ul FCSB - Rapid, programat pe 15 decembrie, de la 20:30, se va disputa cu 50% din stadion deschis publicului. Până acum, limita era de 30%.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat o relaxare a regulilor pentru perioada următoare, în contextul în care rata de incidenţă în ţară a scăzut.

Printre altele, acum este permis accesul spectatorilor în tribune în limita a 50% din capacitatatea arenei.

Derby-ul FCSB - Rapid se dispută cu 50% din stadion deschis. Ce condiţii trebuie să îndeplinească spectatorii

FCSB a anunţat pe reţelele de socializare că fost înştiinţată că poate vinde bilete pentru 50% din capacitatea Nationala Arena. Adică aproximativ 25.000 de bilete.

Până la şedinţa de ieri a CNSU, limita era stabilită la 30%. S-au modificat şi orele între care se pot disputa competiţiile sportive.

Dacă până acum era stabilit intervalul orar 05:00-21:00, noul interval este 05:00-22:00.

A apărut o noutate şi în ceea ce priveşte accesul spectatorilor pe stadioane. Până acum, la meciuri puteau asistau doar cei cu certificat verde. Acum au fost reintroduse testele PCR şi antigen:

”Conform anexei la HCNSU din 7 decembrie 2021, la partida dintre FCSB şi FC Rapid 1923 vor avea acces pe stadion, în limita a 50% din capacitate, următoarele categorii de persoane:
- Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
- Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.
- Persoanele care prezintă un test PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 de ore, respectiv un test antigen negativ efectuat în urmă cu maxim 48 de ore.
Documentele medicale care atestă apartenenţa spectatorilor la una dintre cele două categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate”,
se arată în comunicatul FCSB.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare