Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB vrea un atacant de la Maribor. Mihai Stoica a confirmat: ”I-am spus lui Gigi despre el!” Este fiul unui jucător care a eliminat România în 2002

FCSB vrea un atacant de la Maribor. Mihai Stoica a confirmat: ”I-am spus lui Gigi despre el!” Este fiul unui jucător care a eliminat România în 2002

FCSB

Comentarii

FCSB încearcă să-l transfere pe Luka Zahovic, un atacant de 22 de ani care joacă la Maribor. Mihai Stoica a recunoscut că i l-a propus lui Gigi Becali. Luka Zahovic este fiul lui Zlatko Zahovic, atacantul sloven care a lăsat România în barajul pentru Cupa Mondială din 2002.

FCSB este în căutarea unui atacant şi una dintre soluţiile propuse de Mihai Stoica vine din Croaţia. Este vorba despre Luka Zahovic, un atacat care joacă la Maribor. Acesta urmează să fie monitorizat joi seară, când Maribor va juca pe terenul lui Partizani - din Albania - în turul I al Ligii Europa.

”Nu negociez cu niciun club pentru că N-AM DREPTUL s-o fac. I-am spus lui Gigi Becali doar că am vorbit cu Zvonko Milojkovic despre Luka Zahovic, că-l cunosc bine şi-mi place şi să-l vadă mâine în Europa League dacă vrea”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Luka Zahovic are 22 de ani, măsoară 1.77 metri, a început fotbalul la juniorii lui Benfica, a trecut la juniorii lui Maribor, a fost ulterior împrumutat la Verzej şi în 2014 a revenit la Maribor. În 2015 a fost transferat de Heerenven, nu s-a adaptat şi a fost împrumutat la Maribor, care l-a transferat definitiv în februarie 2017. În prezent, este cotat la 1,1 milioane de euro.

Anul trecut, a jucat 30 de meciuri, a marcat 10 goluri şi a reuşit 4 assist-uri.

Afla mai multe despre: luka zahoviczlatko zahovicmariborfcsbgigi becalimihai stoica 

viewscnt
Articole similare