Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Final de telenovelă! Florentino Perez şi Al-Khelaifi au bătut palma după tragerea la sorţi din UCL! Când are loc prezentarea oficială

ULTIMA ORĂ | Final de telenovelă! Florentino Perez şi Al-Khelaifi au bătut palma după tragerea la sorţi din UCL! Când are loc prezentarea oficialăgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Don Balon anunţă că Florentino Perez şi omologul său, Nasser Al-Khelaifi au bătut palma după tragerea la sorţi de astăzi din UEFA Champions League. Transferul lui Keylor Navas la PSG a fost parafat.

Real Madrid şi Paris Saint Germain fac parte din grupa A a UEFA Champions League, sezonul 2019-2020. Cele două cluburi s-au întâlnit astăzi la Monte Carlo pentru a parafa detaliile legate de cele două partide din Grupa A, dar şi pentru a încheia negocierile pentru transferul lui Keylor Navas de la Madrid la Paris.

Keylor Navas la PSG! Costaricanul, prezentat oficial săptămâna viitoare

Florentino Perez a acceptat condiţiile omologului său Nasser Al-Khelaiffi şi îl cedează pe Navas în Capitala Franţei pentru o sumă modică: 15 milioane de euro. Real Madrid îl primeşte la schimb şi pe portarul Alphonse Areola, pentru a-şi acoperi postul de rezervă de portar rămas acum vacant. După plecarea lui Gianluigi Buffon la Juventus, PSG îi mai are în lot pe Alphonse Areola şi Marcin Bulka. Primul va ajunge acum la Madrid, ca parte a tranzacţiei Navas.

Din informaţiile sursei citate, Keylor Navas devine luni oficial fotbalistul grupării pariziene, urmând a fi prezentat oficial în cursul săptămânii viitoare. Culmea, în urma tragerii la sorţi din UEFA Champions League, Navas revine mult mai rapid decât se aştepta pe Santiago Bernabeu, de această dată în calitate de adversar. Sursa citată mai scrie că Florentino Perez a acceptat să-l dea pe costa-rican pe bani mult mai puţini pentru a-i mulţumi în acest fel pentru comportamentul exemplar din ultimii ani.

Navas a fost adus la Real Madrid în 2014 pentru doar 10 milioane de euro. În total, costaricanul a strâns 162 de meciuri la gruparea blanco şi a câştigat nu mai puţin de 11 de trofee. Între acestea, 3 UEFA Champions League în sezoanele 2015-2016, 2016-2017 şi 2017-2018.

Afla mai multe despre: florentino pereznacer al-khelaiffipsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare