Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Flavius Stoican a anunţat un transfer la Poli Iaşi: "Mâine vine de la Udinese"

ULTIMA ORĂ | Flavius Stoican a anunţat un transfer la Poli Iaşi: "Mâine vine de la Udinese"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Flavius Stoican, a anunţat că atacantul Nabil Jaadi, legitimat ultima oară la Udinese, va ajunge vineri în Moldova pentru a fi evaluat de staff-ul tehnic al clubului.

"Mâine o să vină la noi la antrenament pentru a-l evalua un jucător care a trecut prin curtea lui Udinese, un jucător care eu sper să aibă calităţile de care impresarii ne asigură. Rămâne de văzut, se numeşte Nabil Jaadi. Joacă pe toate posturile din faţă, un jucător de atac" a spus Flavius Stoican, într-o conferinţă de presă.

Fotbalistul despre care vorbeşte Flavius Stoican este fratele lui Reda Jaadi (27 de ani), mijlocaşul ofensiv marocan transferat în această iarnă de Mircea Rednic la Dinamo, el debutând chiar în meciul cu Poli Iaşi. 

În vârstă de 22 de ani, Nabil Jaadi a fost legitimat timp de patru ani la Udinese, dar în această perioadă marocanul a jucat într-un singur meci pentru formaţia italiană. El a fost împrumutat la Latina Calcio, Granada B, Ascoli, Olhanese şi Asteras Tripoli.

Nabil Jaadi a evoluat la nivel de juniori atât pentru naţionala Belgiei, cât şi pentru reprezentativa din Maroc, dar nu a reuşit să facă pasul la seniori pentru nicio selecţionată.

14 goluri a marcat Nabil Jaadi în toată carieră, în 99 de meciuri

100.000 de euro este cota atacantului marocan

Afla mai multe despre: stoican 

viewscnt
Articole similare