Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima oră! Florin Andone semnează şi el. Atacantul vine sub formă de împrumut

Ultima oră! Florin Andone semnează şi el. Atacantul vine sub formă de împrumut

Echipa națională

Comentarii

Florin Andone va ajunge în cele din urmă la Cadiz şi revine astfel în La Liga.

Diario de Cadiz anunţă acordul dintre Cadiz şi Brighton pentru atacantul naţionalei României. Andone ar urma să fie cedat pentru un sezon de formaţia din Premier League, urmând ca ulterior, Cadiz să-l poată transfera definitiv din Anglia. El Desmarque confirmă de asemenea negocierile avansate dintre cele două cluburi şi anunţă că mai sunt doar mici detalii de pus la punct pentru ca transferul să se facă în următoarele zile.

Cadiz a remizat vineri seara, pe terenul lui Betis, scor 1-1, în runda a doua din La Liga. Alvaro Negredo a marcat pentru formaţia oaspete din penalty, în minutul 11, în timp ce andaluzii au egalat prin Juanmi, în minutul 22. Antrenorul Alvaro Cervera a folosit un sistem cu doi atacanţi: Negreo şi Lozano.

”Andone va semna şi el” anunţă şi fanii lui Cadiz pe reţelele de socializare. Va fi cea de-a opta achiziţie a verii pentru formaţia de pe Nuevo Mirandilla după Santiago Arzamendia, Tomas Alarcon, Jermias Ledesma, Alavaro Jimenez, Martin Calderon, Varazdat Haroyan şi Milutin Osmajic.

Florin Andone revine în La Liga

Revenit pe teren după o accidentare gravă, Florin Andone (28 de ani) revine în Spania după trei ani. Ultima dată el a îmbrăcat în La Liga tricoul formaţiei Deportivo La Coruna pentru care a marcat de 18 ori. Tot în Spania, Andone a mai jucat pentru Villarreal, Castellon, Atletico Baleares şi Cordoba. În sezonul 2019-2020, Andone a evoluat pentru Galatasaray, acolo unde a marcat două goluri, apoi s-a accidentat foarte serios. La Brighton, Andone a reuşit să puncteze de patru ori în 26 de meciuri.

Tot în această vară, Florin Andone a fost dorit şi de Real Mallorca, o altă formaţie din La Liga. Internaţionalul român a debutat în 2015 în prima reprezentativă, pentru care a strâns până acum 25 de meciuri. A marcat de două ori, de fiecare dată în compania unor adversari de top: Italia şi Spania.

Florin Andone a suferit, la 14 iunie 2020, o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul drept, la un meci pierdut de Galatasaray, scor 0-2, în deplasare, cu Rizespor, în campionatul Turciei. 

Afla mai multe despre: florin andone 

viewscnt
Articole similare