Experiențe împreună.
You are here:

ULTIMA ORĂ | Florin Tănase refuză prelungirea cu FCSB şi poate prinde transferul carierei! A fost pus pe lista echipei din Europa cu 34 de titluri de campioană

ULTIMA ORĂ | Florin Tănase refuză prelungirea cu FCSB şi poate prinde transferul carierei! A fost pus pe lista echipei din Europa cu 34 de titluri de campioană

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a confirmat că atacantul Florin Tănase refuză să semneze prelungirea contractului. Atacantul forţează transferul de la FCSB, iar jurnaliştii din Belgia l-au pus pe lista unui club de tradiţie, fiind considerat o variantă low-cost.

Florin Tănase a ajuns în 2016 la FCSB, de la Viitorul, în schimbul sumei de 1.5 milioane de euro. După o Cupă a României câştigată cu FCSB şi 166 de meciuri jucate pentru echipa lui Gigi Becali, căpitanul simte că e momentul unei schimbări. Iar fotbalistul ar putea fi protagonistul unui transfer surprinzător, conform presei din Belgia.

Forin Tănase poate prinde transferul carierei! Fotbalistul de la FCSB, pus de belgieni pe lista lui Anderlecht

FCSB şi-ar putea pierde căpitanul. Pe finalul anului trecut, Gigi Becali a reuşit să obţină o prelungire a contractului din partea lui Florin Tănase, dar aceasta a fost ultima. 

Recent, publicaţia belgiană Walfoot.be a alcătuit o listă cu posibilii înlocuitori ai lui Percy Tau, fotbalist care a plecat de la Anderlecht la Brighton. Jurnaliştii belgieni l-au inclus şi pe Florin Tănase pe lista fotbaliştilor ofensivi, care ar putea ajunge, în viitor, la Anderlecht. 

Jurnaliştii belgieni au evidenţiat cifrele bune ale lui Florin Tănase din acest sezon, dar au găsit şi un minus: fotbalistul de la FCSB nu a jucat niciodată în afara României, la un nivel superior.

"Pariul: Florin Tănase (26 de ani / Steaua Bucureşti (n.r. FCSB). Va fi liber de contract, iar asta va permite o sumă de transfer mai mică. Florin Tănase e un fotbalist celebru în România. Căpitanul Stelei (n.r. - FCSB-ului) e într-o formă bună în acest sezon, iar statisticile vorbesc de la sine: 13 meciuri, 10 goluri, 3 pase decisive. 

Totuşi, venirea sa în Belgia va necesita  perioadă de acomodare îndelungată, în condiţiile în care internaţionalul român nu a jucat niciodată în străinătate", susţine sursa citată despre fotbalistul de la FCSB. Pe lista alcătuită se mai află: Emiliano Marcondes, Mohamed Taabouni, Neeskens Kebano şi Kamal Sowah.

  • 34 de titluri de campioană, 9 Cupe ale Belgiei, 13 Supercupe ale Belgiei, 1 Cupa Uefa şi 2 Supercupe ale Europei sunt trofeele cucerite de Anderlecht. 

Marţi dimineaţa, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că nu l-a putut convinge pe Florin Tănase să semneze prelungirea contractului. Fotbalistul e decis să plece de la echipă, dar nu va fi pedepsit de omul de afaceri şi va avea acelaşi statut la echipa antrenată de Toni Petrea. 

Gigi Becali pune punct plecărilor de la FCSB, deşi s-a lăudat cu ofertele pentru Moruţan şi Man

În ultima sa intervenţie televizată, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că preferă să-i păstreze pe Olimpiu Moruţan şi Dennis Man la echipă, pentru a-i vinde pe o sumă mai mare. În ultima perioadă, FCSB ar fi primit o ofertă de aproximativ 10 milioane de euro pentru Moruţan, în timp ce Dennis Man e dorit de mai multe cluburi din Serie A. 

viewscnt
Articole similare
VIDEO SOCANT Razvan Lucescu, injurii ca la usa cortului in Arabia Saudita