Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Fotbalistul crescut de Hagi, aproape de mutarea carierei! Un club din Italia vrea să-l transfere imediat

ULTIMA ORĂ Fotbalistul crescut de Hagi, aproape de mutarea carierei! Un club din Italia vrea să-l transfere imediat
Comentarii

Boban Nikolov (26 de ani) a crescut la Academia Hagi, acolo unde a evoluat vreme de 5 ani. Joacă în Ungaria, la Fehrevar şi a atras atenţia cluburilor din Italia, anunţă presa din Peninsulă.

Fost jucător la Viitorul, Boban Nikolov este dorit în Serie A, dar şi de cei de la Lecce, locul 5 în Serie B. Calciolecce.it scrie că Nikolov i-a atras atenţia lui Pantaleo Corvino. Lecce va încerca să-l transfere pe fotbalistul originar din Stip (Mecedonia), din vară.

Ajuns la Fehrevar, în Ungaria, internaţionalul macedonean costă acum de 5 ori mai mult decât in 2012 când a debutat pentru Viitorul Constanţa.

Boban a bifat trei sezoane la prima echipă a Viitorului şi a marcat de două ori în 41 de meciuri. Titular în naţionala ţării sale, pentru care a înscris de 2 ori în 22 de partide, Nikolov are o formă excelentă in Ungaria şi este cotat între primii 10 fotbalişti macedoneni din lume!

Pentru MOL Vidi Fehrevar, Boban a jucat în această stagiune în 13 de meciuri şi a marcat două goluri şi a reuşit o pasă decisivă. În total pentru formaţia maghiară, Boban are 106 de meciuri,11 goluri şi 5 pase decisive.

În ianuarie anul trecut, el mărturisea pentru Telekom Sport: "Vorbesc des cu domnul Hagi, la fiecare două săptămâni. Ne auzim. Am fost şi m-am întâlnit cu el şi cu domnul Gică Popescu. A fost foarte frumos. Mi-a zis că este foarte mândru de mine. În primul rând, nimeni nu ştie că am avut probleme cu pubalgia vreo 2 ani, când am plecat de la Viitorul. E foarte mândru cum am reuşit să scap de accidentarea asta şi să ajung la acest nivel. E bucuros că a scos un jucător care joacă în naţională, asta mi-a spus" a declarat Nikolov.

Afla mai multe despre: boban nikolovviitorul constanţafehrevar 

viewscnt
Articole similare