Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ofertă de la Swansea pentru fotbalistul dorit de Gigi Becali la FCSB! Ar fi lovitura carierei

EXCLUSIV | Ofertă de la Swansea pentru fotbalistul dorit de Gigi Becali la FCSB! Ar fi lovitura carierei

Superliga

Comentarii

Fotbalistul lui FC Voluntari, Aïssa Laïdouni (23 de ani), poate face pasul carierei de la echipa de pe ultimul loc din Liga 1. Conform surselor Telekom Sport, mijlocaşul francez este dorit de clubul din Championship, Swansea.

Aïssa Laïdouni, ofertă de la Swansea

Fotbalistul lui FC Voluntari a rămas unul dintre cei mai atractivi străini din Liga 1, iar acum poate face pasul în Ţara Galilor. Echipa de pe locul opt din Championship, Swansea, îl doreşte şi a lansat deja oferta pentru conducerea lui FC Voluntari, după ce l-a monitorizat. 

Sursele Telekom Sport susţin că transferul lui Laidouni la Swansea ar putea fi o reţetă de succes pentru FC Voluntari, care s-ar putea bucura de importante bonusuri financiare, pe lângă suma transferului. 

Dacă echipa va promova în Premier League sau dacă Laidouni va juca un anumit număr de meciuri, ilfovenii vor încasa sume importante pentru o echipă din Liga 1. 

În acest moment, englezii aşteaptă un semn din partea conducerii lui FC Voluntari, care va oferi un răspuns în curând, întrucât perioada de transferuri din vestul Europei se va închide vineri seara. 

Aïssa Laïdouni îşi doreşte să plece

După ce a ratat transferul la FCSB în vara anului 2019, Laidouni nu îşi doreşte să irosească şi această oportunitate, iar francezul şi-a arătat disponibilitatea de a bate palma cu Swansea. Inclusiv familia francezului l-a încurajat în privinţa posibilului pas pe care l-ar putea face.

Informaţia a fost confirmată şi de impresarul lui Laidouni, Liubliana Nedelcu, care negociază trecerea: "Da. Este adevărat. Laidouni îşi doreşte să facă pasul", a declarat agentul pentru Telekom Sport. 

Gigi Becali nu a reuşit să-l aducă la FCSB pe Aïssa Laïdouni 

În cara anului 2019, Laidouni a fost la un pas de FCSB, după ce impresionase în primul sezon la FC Voluntari. Totuşi, mutarea a picat după ce Gigi Becali nu a fost de acord cu condiţiile puse, deşi cele două conduceri s-au înţeles asupra trecerii. 

  • 500.000 de euro e cota francezului, conform Transfermarkt.de
  • De la venirea sa în 2018, Laidouni a jucat în 47 de meciuri pentru FC Voluntari, a marcat de şapte ori şi a oferit cinci pase decisive. 

Afla mai multe despre: aissa laidounifc voluntariaissa laidouni fcsbaissa laidouni transfer swanseaaissa laidouni transfer swansea 

viewscnt
Articole similare