Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | FRF a luat decizia în cazul lui Adi Mutu! Anunţul făcut după EURO U21: "A avut o grămadă de oferte"

ULTIMA ORĂ | FRF a luat decizia în cazul lui Adi Mutu! Anunţul făcut după EURO U21: "A avut o grămadă de oferte"

Echipa națională

Comentarii

Directorul Tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a dat primele declaraţii, după ce au apărut informaţii că selecţionerului de la U21, Adrian Mutu, i-a expirat contractul.

Anunţul făcut de FRF în privinţa lui Adrian Mutu

Cu Adrian Mutu pe banca tehnică a naţionalei României U21, tricolorii mici s-au calificat la EURO 2021 şi au fost aproape de calificarea din grupa cu Ungaria, Germania şi Ţările de Jos. 

Conform Playsport, contractul lui Adi Mutu cu FRF ar fi expirat la finalul grupei de la Campionatul European, iar angajamentul nu ar fi fost reînnoit. O primă reacţie dinspre Casa Fotbalului a venit de la Mihai Stoichiţă. 

Oficialul nu a oferit detalii despre contract, dar s-a arătat încrezător că antrenorul de la U21 va rămâne alături de echipă: "Nu e niciun fel de problemă să continue Mutu la echipa naţională de tineret. A mai avut şi anul trecut oferte din o grămadă de părţi şi nu s-a dus şi a rămas la echipa naţională de tineret", a declarat Mihai Stoichiţă pentru reporterul Telekom Sport. 

Mirel Rădoi, calcule pentru Tokyo. Adi Mutu nu va antrena naţionala U21 la Jocurile Olimpice

Mirel Rădoi, cel care a calificat România U21 la Jocurile Olimpice de la Tokyo prin semifinala de la EURO 2019, va fi principal la Olimpiadă. De altfel, selecţionerul naţionalei mari a anunţat lotul lărgit pentru meciurile din Japonia.

"Lucrăm la o strategie pe care vrem să o facem cât mai echitabilă pentru toată lumea. Atât pentru federaţie, ca să aibă un lot valoros la Tokyo, dar şi pentru cluburi, ca să aibă un echilibru. Să nu meargă de la un club şapte jucători şi de la altul un jucător. Probabil că hotărârea finală va fi luată după ce se vor întâlni preşedinţii de cluburi cu preşedintele Burleanu.

Majoritatea provin de la echipe care luptă pentru cupe europene şi atunci e foarte complicat, dar se va rezolva", a mai spus Mihai Stoichiţă. 

La începutul lunii aprilie, Adi Mutu a apărut într-un video în care a avut un discurs emoţionant în faţa tricolorilor mici: "Sunt trist, dar nu din cauza rezultatului, ci pentru că nu o să vă mai antrenez. În afară de calitatea fotbalistică pe care o aveţi, aveţi o calitate umană care m-a uimit".

 

Afla mai multe despre: adrian mutufrfechipa nationalaadrian mutu u21echipa nationala u21adi mutu selectioner 

viewscnt
Articole similare