Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | FRF a transmis calendarul pentru restul sezonului! Când se joacă etapele din Liga 1, Cupa României şi barajul

ULTIMA ORĂ | FRF a transmis calendarul pentru restul sezonului! Când se joacă etapele din Liga 1, Cupa României şi barajulgalerie foto

Superliga

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a transmis calendarul pentru restul sezonului, din Liga 1, Cupa României şi pentru barajul de promovare/retrogradare.

"Având în vedere Ordinul nr. 601/971/2020 emis de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii pentru reluarea competiţiilor sportive organizate în aer liber de către sportivii profesionişti, sportivii de performanţă şi/sau legitimaţi, Comitetul de Urgenţă FRF a aprobat azi, 5 iunie, calendarul competiţional pentru încheierea sezonul 2019/2020 la Liga 1, Liga 2 şi Cupa României.

Luând în considerare faptul că UEFA a acceptat solicitarea FRF de a prelungi termenul pentru comunicarea echipelor participante în competiţiile europene până la data de 3 august, Comitetul de Urgenţă al FRF a stabilit programul competiţional pentru încheierea sezonului 2019/2020.

Conform calendarului, Liga 1 urmează să se reia weekend-ul viitor, iar Liga 2 va redebuta şa începutul lunii iulie. De asemenea, finala Cupei României este acum programată pe 22 iulie. Atât Liga 1, cât şi Liga 2 se vor încheia  la 1 august, urmând ca barajul de promovare/menţinere în Liga 1 să se dispute în dublă manşă, în datele de 5 şi 8 august.

Cand se joacă etapele de Liga 1:

  • Play-off: 13, 20, 27 iunie, 4, 11, 18, 25 iulie, 1 august
  • Play-out: 13, 17, 20, 27 iunie, 1, 4, 11, 14, 18, 25, 29 iulie, 1 august
  • Cupa României: semifinala tur: 24 iunie, retur: 8 iulie, Finala: 22 iulie
  • Baraj de promovare / retrogradare: tur: 5 august, retur: 9 august.

Tot azi, Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat şi “Protocolul medical de reluare a competiţiilor”. Acesta a fost elaborat de Comisia Medicală a FRF în urma consultărilor avute cu reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, Ministerului Tineretului şi Sportului, precum şi ai Institutului Naţional de Sănătate Publică. Protocolul poate fi descărcat accesând linkul de aici", a transmis FRF. 

Afla mai multe despre: liga 1etape liga 1 

viewscnt
Articole similare