Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Gabi Enache revine în Liga 1 pentru a se bate la titlu! Fundaşul dreapta va semna pe doi ani

ULTIMA ORĂ | Gabi Enache revine în Liga 1 pentru a se bate la titlu! Fundaşul dreapta va semna pe doi ani

Superliga

Comentarii

Gabriel Enache negociază revenirea în fotbalul românesc. Fundaşul, care s-a despărţit de Partizan Belgrad în această toamnă, este cât pe ce să revină la Astra.

Conform Gazetei Sporturilor, fundaşul dreapta ar urma să semneze zilele viitoare un contract valabil două sezoane cu echipa antrenată de Dan Alexa.

Ioan Niculae încearcă s-o transforme din nou pe Astra într-o forţă a Ligii 1 şi reuşeşte un nou transfer important, după ce i-a adus, printre alţii, pe Constantin Budescu, Gabriel Tamaş, Florentin Matei şi Mihai Răduţ.

Enache a rămas liber de contract la începutul lunii septembrie, după 14 luni petrecute la Partizan Belgrad. Fostul internaţional român are în continuare de recuperat salariile cuvenite ultimelor 11 luni de la Partizan.

Gabriel Enache revine la Astra Giurgiu

Ajuns la 29 de ani, Gabriel Enache revine astfel la Astra Giurgiu, echipă pentru care a mai jucat între 2012 şi 2016, reuşind să cucerească, în această perioadă, titlul în Liga 1, Cupa şi Supercupa României. Ulterior, Enache a mai evoluat la FCSB, Rubin Kazan, Partizan Belgrad şi Dunărea Călăraşi, ultima experienţă bifând-o sub formă de împrumut de la gruparea din capitala Serbiei.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: enache 

viewscnt
Articole similare