Experiențe împreună.
You are here:

ULTIMA ORĂ | Gabi Tamaş, înapoi în Liga 1! Clubul care-l transferă pentru a lupta cu Dinamo şi restul rivalelor: "E adevărat. Îl dorim"

ULTIMA ORĂ | Gabi Tamaş, înapoi în Liga 1! Clubul care-l transferă pentru a lupta cu Dinamo şi restul rivalelor: "E adevărat. Îl dorim"

Liga 1

Comentarii

Unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi români, Gabriel Tamaş (37 de ani), ar putea reveni în Liga 1. În prezent, fostul internaţional român evoluează la U Cluj, în Liga 2, cu care mai are contract până în vară.

Gabriel Tamaş a jucat în doar nouă meciuri din Liga 2, în acest sezon, întrucât s-a accidentat pe finalul anului trecut şi a fost nevoit să se recupereze pentru îndeplinirea obiectivului cu U Cluj. Totuşi, finalul de sezon l-ar putea prinde pe Gabi Tamaş în Liga 1.

Gabi Tamaş poate reveni în Liga 1. Clubul care a anunţat că vrea să-l transfere: "E adevărat. Îl dorim"

Fundaşul central încă impresionează, în ciuda vârstei. La 37 de ani, Gabi Tamaş e om de bază la U Cluj, dar contractul îi va expira în vară. Fotbalistul cu 67 de meciuri pentru naţionala României ar putea reveni în Liga 1 şi şi-ar putea amâna retragerea din fotbal. "Nu se pune problema să mă las de fotbal, cum au zis unii fără să se informeze şi fără să-mi dea un telefon. M-a bufnit râsul când am văzut! O să joc iar", anunţa Tamaş după operaţia care l-a ţinut departe de teren. 

Iar viitorul său ar putea fi la FC Voluntari. Prin vocea preşedintelui Ioan Andone, ilfovenii încearcă să-şi întărească defensiva cu Gabi Tamaş. FC Voluntari va încerca să-l transfere în această iarnă sau în vară, atunci când fundaşul central ar putea veni liber de contract, dacă nu-şi va prelungi contractul cu U Cluj. 

"Gabi Tamaş este un fotbalist foarte bun şi mă bucur că încă poate să joace, are calitate, toată lumea îl ştie pe Gabi Tamaş. Putea mult mai mult decât a dat. Am avea nevoie de un jucător ca Gabi Tamaş. Este adevărat că îl dorim. Dacă nu acum, măcar din vară", a declarat preşedintele lui FC Voluntari, Ioan Andone. 

Astfel, Gabi Tamaş se poate întoarce în Liga 1, după ce ultima dată a evoluat pentru Astra, unde a fost om de bază. 

În cazul în care va accepta propunerea celor de la FC Voluntari, fundaşul central va avea o misiune grea. Ilfovenii se află pe locul 15 în Liga 1, cu 15 puncte, loc retrogradabil. 

Dinamovistul şi-a început cariera în "Ştefan cel Mare", iar în România a mai jucat la: CFR Cluj, FCSB şi Astra. Printre cele mai importante echipe din străinătate pentru care a jucat se numără: Galatasaray, Celta Vigo, West Brom, Watford sau Spartak Moscova. Tamaş este campion al României cu FCSB. 

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
Fiul lui Ilie Dumitrescu vindea si apartamente rezidentiale, pe langa cocaina. Cine este Sica...