Experiențe împreună.
You are here:

ULTIMA ORĂ | Gabi Tamaş, înapoi în Liga 1! Clubul care-l transferă pentru a lupta cu Dinamo şi restul rivalelor: "E adevărat. Îl dorim"

ULTIMA ORĂ | Gabi Tamaş, înapoi în Liga 1! Clubul care-l transferă pentru a lupta cu Dinamo şi restul rivalelor: "E adevărat. Îl dorim"

Liga 1

Comentarii

Unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi români, Gabriel Tamaş (37 de ani), ar putea reveni în Liga 1. În prezent, fostul internaţional român evoluează la U Cluj, în Liga 2, cu care mai are contract până în vară.

Gabriel Tamaş a jucat în doar nouă meciuri din Liga 2, în acest sezon, întrucât s-a accidentat pe finalul anului trecut şi a fost nevoit să se recupereze pentru îndeplinirea obiectivului cu U Cluj. Totuşi, finalul de sezon l-ar putea prinde pe Gabi Tamaş în Liga 1.

Gabi Tamaş poate reveni în Liga 1. Clubul care a anunţat că vrea să-l transfere: "E adevărat. Îl dorim"

Fundaşul central încă impresionează, în ciuda vârstei. La 37 de ani, Gabi Tamaş e om de bază la U Cluj, dar contractul îi va expira în vară. Fotbalistul cu 67 de meciuri pentru naţionala României ar putea reveni în Liga 1 şi şi-ar putea amâna retragerea din fotbal. "Nu se pune problema să mă las de fotbal, cum au zis unii fără să se informeze şi fără să-mi dea un telefon. M-a bufnit râsul când am văzut! O să joc iar", anunţa Tamaş după operaţia care l-a ţinut departe de teren. 

Iar viitorul său ar putea fi la FC Voluntari. Prin vocea preşedintelui Ioan Andone, ilfovenii încearcă să-şi întărească defensiva cu Gabi Tamaş. FC Voluntari va încerca să-l transfere în această iarnă sau în vară, atunci când fundaşul central ar putea veni liber de contract, dacă nu-şi va prelungi contractul cu U Cluj. 

"Gabi Tamaş este un fotbalist foarte bun şi mă bucur că încă poate să joace, are calitate, toată lumea îl ştie pe Gabi Tamaş. Putea mult mai mult decât a dat. Am avea nevoie de un jucător ca Gabi Tamaş. Este adevărat că îl dorim. Dacă nu acum, măcar din vară", a declarat preşedintele lui FC Voluntari, Ioan Andone. 

Astfel, Gabi Tamaş se poate întoarce în Liga 1, după ce ultima dată a evoluat pentru Astra, unde a fost om de bază. 

În cazul în care va accepta propunerea celor de la FC Voluntari, fundaşul central va avea o misiune grea. Ilfovenii se află pe locul 15 în Liga 1, cu 15 puncte, loc retrogradabil. 

Dinamovistul şi-a început cariera în "Ştefan cel Mare", iar în România a mai jucat la: CFR Cluj, FCSB şi Astra. Printre cele mai importante echipe din străinătate pentru care a jucat se numără: Galatasaray, Celta Vigo, West Brom, Watford sau Spartak Moscova. Tamaş este campion al României cu FCSB. 

viewscnt
Articole similare
FOTO Vlad Chiriches a patit-o si el. Cine e jurnalista care ii "hipnotizeaza" pe...