Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMĂ ORĂ | Gareth Bale pleacă de la Real Madrid! La ce echipă poate ajunge galezul şi cine vine în locul lui

ULTIMĂ ORĂ | Gareth Bale pleacă de la Real Madrid! La ce echipă poate ajunge galezul şi cine vine în locul lui

Real Madrid

Comentarii

O nouă eră se încheie la Real Madrid! Dacă anul trecut, Cristiano Ronaldo a părăsit gruparea Los Blancos, a venit rândul lui Gareth Bale să fie dat la o parte pentru a începe construcţia unui nou lot "galactic".

Realizările lui Gareth Bale la Real până la finalul acestui sezon nu vor mai conta, pentru că Zinedine Zidane a luat decizia de a nu mai conta pe galez din vară, iar acesta a fost trecut pe lista de transferuri de Florentino Perez, potrivit cotidianului spaniol AS. 

Aceeaşi sursă menţionează că două destinaţii sunt posibile pentru mijlocaşul ofensiv în vârstă de 29 de ani. El ar putea să ajungă la Manchester United în cazul în care "diavolii" îl vor vinde pe Paul Pogba. Totodată, Bale este dorit şi de Bayern Munchen în locul lui Arjen Robben, al cărui contract va expira la finalul sezonului şi nu va mai fi prelungit. 

Cu banii pe Bale, Florentino Perez vrea să îi îndeplinească visul lui Zidane şi aducerea unui nou "galactic", Eden Hazard fiind cap de listă, unde mai sunt numele lui Neymar şi Mbappe. Real Madrid a plătit deja 95 de milioane de euro pentru Militao (50 de milioane, de la FC Porto) şi Rodrygo (45 de milioane de euro, FC Santos), transferuri anunţate oficial, mai multe detalii, AICI.

Gareth Bale a ajuns la Real în 2013 şi este cel mai scump transfer din istoria clubului, peste 100 de milioane de euro plătind la acea vreme celor de la Tottenham. 224 de meciuri a jucat Bale la Real, până în acest moment, marcând 102 goluri

 

Afla mai multe despre: gareth balezidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare