Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Gazonul de pe Arena Naţională arată excelent înainte de Atletico Madrid - Chelsea FOTO

ULTIMA ORĂ | Gazonul de pe Arena Naţională arată excelent înainte de Atletico Madrid - Chelsea FOTOgalerie foto
Comentarii

Arena Naţională va găzdui în această seară confruntarea din UEFA Champions League dintre Atletico Madrid şi Chelsea Londra. Partida va fi în direct la Telekom Sport 3

Cu câteva ore înainte de partida dintre Atletico Madrid şi Chelsea, gazonul de pe Arena Naţională pare pregătit de o confruntare de un asemenea nivel. Partida care va fi transmisă în direct de Telekom Sport 3 de la ora 22:00, va fi acoperită integral şi pe site-ul www.telekomsport.ro.

Atletico Madrid a sosit la Bucureşti fără cinci jucători de bază: Yannick Carrasco, Sime Vrsaljko, Jose María Gimenez, Hector Herrera şi Kieran Trippier. Pe de altă parte, Chelsea a ajuns, luni seară, la Bucureşti pentru meciul cu Atletico Madrid, din turul optimilor Ligii Campionilor.

GALERIE FOTO

Arena Naţională, 54.000 de locuri, a fost selectată pentru a găzdui acest joc fiind deja inclusă în circuitul UEFA EURO 2020 care va începe peste patru luni. Pe acest stadion se vor disputa patru partide de la EURO, trei din Grupa C şi o optime de finală.

De asemenea, Arena Naţională va găzdui jocuri la Campionatul European U21 din 2023. În 2012, pe stadionul din Capitală a fost organizată finala Europa League, câştigată de Atletico Madrid în faţa lui Athletic Bilbao.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: atletico madridchelsea 

viewscnt
Articole similare