Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | George Puşcaş, pe urmele lui Alan Shearer. Anunţul făcut astăzi de Sky Sports: "Este excepţional"

ULTIMA ORĂ | George Puşcaş, pe urmele lui Alan Shearer. Anunţul făcut astăzi de Sky Sports: "Este excepţional"

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş are parte de tot mai multe laude în ultima vreme. Comparat recent cu Diego Costa, George Puşcaş este asemănat acum cu legendarul fotbalist englez Alan Shearer, la începuturile strălucitei cariere.

Andy Hinchcliffe, fost internaţional englez, acum expert Sky Sports, are doar cuvinte frumoase la adresa internaţionalului român de la Reading.

"L-am văzut la turneul U21 din vară jucând pentru România şi a fost excepţional, ca un tânăr Alan Shearer, cu capacitate de efort, forţă şi cu un joc aerian foarte bun. Îl voi urmări şi la Reading", a spus fostul internaţional englez Andy Hinchcliffe.

George Puşcaş, dorit de Fenerbahce

Fenerbahce este interesată de transferul internaţionalului român de la Reading. "L-au urmărit la meciul cu Spania şi l-au plăcut foarte mult. Îl vor urmări în continuare până în ianuarie", anunţă Spor Arena.

Atacantul, în vârstă de 23 de ani, a fost remarcatul României în dubla cu Spania şi Malta. El a reuşit o pasă decisivă contra Spaniei, a provocat cartonaşul roşu primit Diego Llorente şi a fost cât pe ce să fie eroul României, dar a ratat două mari ocazii în minutele de final ale meciului de pe Arena Naţională.

În partida cu Malta, Puşcaş a înscris unicul gol al succesului care îi menţine pe tricolori în cursa pentru calificarea la Campionatul European din 2020.

Trei goluri a marcat Puşcaş, în total, pentru Reading, pe care a costat-o zece milioane de euro transferul românului de la Inter.

Afla mai multe despre: puscas 

viewscnt
Articole similare