Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Gestul cu care Darius Olaru a surprins la FCSB, la revenirea de la echipa naţională

ULTIMA ORĂ | Gestul cu care Darius Olaru a surprins la FCSB, la revenirea de la echipa naţională

FCSB

Comentarii

În jurul lui Darius Olaru (25 de ani) s-a creat un adevărat caz, după ultimul meci al echipei naţionale a României, 4-0 cu Andorra pe Arena Naţională. Scos din lot de Edi Iordănescu pe motiv că acesta a resimţit dureri, pentru a nu risca, Olaru a făcut un gest cu care a surprins la FCSB.

Acţiunea echipei naţionale a României s-a terminat cu patru puncte scoase de tricolori din întâlnirile cu Belarus şi Andorra, dar şi cu un scandal creat în jurul lui Darius Olaru. Dat accidentat şi scos din lot, căpitanul FCSB a făcut un gest care a surprins.

Dat accidentat şi scos din lot la echipa naţională, Darius Olaru a surprins cu gestul său

Darius Olaru s-a prezentat la antrenamentele FCSB cu o zi mai devreme decât programul stabilit de stafful echipei "roş-albastre", gest cu care a luat prin surprindere stafful şi conducerea FCSB, anunţă gsp.ro. Surprinderea FCSB vine din faptul că la echipa naţională Darius Olaru a fost menajat şi scos din lot pe motiv că a avut probleme medicale.

Stafful FCSB a oferit jucătorilor convocaţi la echipa naţională a României două zile în plus de odihnă, luni şi marţi, după finalul acţiunii din luna octombrie. Darius Olaru a renunţat la o zi de odihnă şi a venit la antrenament pentru a se pregăti.

Olaru n-a acuzat nici urmă de problemă medicală şi n-a fost nevoie de investigaţii. S-a antrenat normal, alături de echipă şi a fost, ca de obicei, unul dintre cei mai combativi dintre fotbalişti, mai scrie sursa citată despre situaţia căpitanului "roş-albaştrilor".

Afla mai multe despre: darius olarufcsbechipa nationala 

viewscnt
Articole similare