Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Gică Craioveanu, în locul lui Mangia la Craiova? Anunţul făcut de fostul internaţional: "Mi-am luat titlul de antrenor"

ULTIMA ORĂ | Gică Craioveanu, în locul lui Mangia la Craiova? Anunţul făcut de fostul internaţional: "Mi-am luat titlul de antrenor"

Superliga

Comentarii

Fostul internaţional Gheorghe Craioveanu, în vârstă de 51 de ani, a mărturisit că marele său vis este acela de a antrena Universitatea Craiova, punctând că şi-a luat licenţa de antrenor în acest sens.

"Este ultimul meu vis sau mare vis să antrenez odată Universitatea Craiova. Mi-am luat titlul de antrenor. Asta ar fi presiune. Să pun presiune pe Mister că, vezi Doamne, aş veni eu la Craiova.

Când am îmbrăcat tricoul ăla... E sfânt! Când joci la o echipă şi te iubeşte atât de mult lumea, este un lucru uriaş. Şi eu mă simt sincer foarte, foarte bine, de aceea vin atât de des la Craiova, pentru că mă simt acasă. E casa mea ", a declarat Gică Craioveanu.

Totuş, Craioveanu este de părere că Devis Mangia îşi doreşte să continue în Bănie.

"Va fi decizia lui. Dacă va rămâne este perfect, dacă nu, asta e. Dar eu cred că el ar vrea să rămână. Condiţii ca la Craiova, a spus-o şi Contra, nu există, nu ai cum să ai aceste condiţii

Echipa joacă la Braşov şi a mers cu avionul la Sibiu. Nu cred că există aşa ceva în fotbalul românesc sau în fotbalul european. Sincer", a mai spus Gică Craioveanu.

 

Afla mai multe despre: craioveanu 

viewscnt
Articole similare