Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Gică Hagi, acuzaţii grave! "Regele" a dezvăluit ce s-a întâmplat la naţionala României: "În mijlocul hotelului era băutură"

ULTIMA ORĂ | Gică Hagi, acuzaţii grave! "Regele" a dezvăluit ce s-a întâmplat la naţionala României: "În mijlocul hotelului era băutură"

Superliga

Comentarii

Antrenorul Viitorului, Gică Hagi, a dezvăluit o parte din "tabloul" scandalului petrecut în naţionala României, în 2001, înainte de Campionatul Mondial din 2002. "Regele", care atunci ocupa postul de selecţioner, a avut de gestionat o situaţie dificilă.

Fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, a susţinut, duminică dimineaţa, că fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, ar fi urmat să-l dea afară pe Gică Hagi, la finalul dublei decisive dintre România şi Slovenia, indiferent de rezultat. Totul din cauza unui reproş pe care Hagi i l-ar fi făcut. 

La ore distanţă, Hagi a venit şi el cu o variantă. Fostul selecţioner al României a susţinut că naţionala a fost întâmpinată cu alcool în hotelul în care era cazată: "E opinia dânsului, nu... Ce să zic eu din toate astea? Ei ştiu mai bine ce au făcut. Dacă mă gândesc, nu cred în acest lucru. Au fost nişte lucruri care nu au avut legătură cu sportul. Da, a existat în hotel, când eu am ajuns erau nişte lucruri, daţi poza, că eu cred că le aveţi ce era în hotel acolo când am ajuns eu. Ceva care nu are legătură cu sportul. Îl respect pe Mircea Sandu. Dar a trebuit să-i spun că nu se poate întâmpla la nivel de echipă naţională să fie în mijlocul hotelului plin de băutură. 

Şi nu l-am certat pe Mircea Sandu, l-am certat pe Oache, care era team-managerul sau cum era la echipa naţională. Eu am venit de la un nivel mare şi nu poţi intra în hotel şi să vezi un morman de... După, dacă voiau să mă dea la o parte, mă puteau da. Eu am simţit după meciul cu Slovenia cum au rămas paşapoartele acolo. Eu am rămas singur şi asta e viaţa. Nu am ce să le reproşez. Dacă domnul Dragomir ştia că mă dădea afară, atunci el ştie mai bine. Eu am văzut ceva care nu are legătură cu fotbalul. În cantonamentul naţionalei să fie un morman de... Am reclamat acest lucru, sunt cine sunt. Voiam să fie nivelul. Era o chestiune care nu era frumoasă. Nu conta meciul, te poţi duce şi la amical. Nu poţi în mijlocul hotelului să ai o grămadă de...", a declarat fostul decar al naţionalei, la finalul meciului dintre Viitorul şi FCSB, scor 0-2. 

Naţionala României a pierdut dubla cu Slovenia cu scorul de 3-2 la general şi a lipsit, astfel, de la turneul final din Japonia şi Coreea de Sud. 

Afla mai multe despre: gica haginationala romanieiromaniamircea sandudumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare